RX 5500 XT sistemde Valorant'ta FPS düşüyor

Bir kaynak göster. Bir daha bilgisayar kullanmayacağım.

Hocam kaynağa gerek yok bu bilinen bir şey zaten Google'MAK zor değil. Benim FX 8300 işlemcim vardı latency mon testinde gecikme 11-14 çıkıyordu şu an i7 4770K kullanıyorum gecikme 1 de kalıyor sabit. Intel işlemciler her zaman daha iyi gecikme konusunda.

Hocam kaynağa gerek yok bu bilinen bir şey zaten Google'MAK zor değil. Benim FX 8300 işlemcim vardı latency mon testinde gecikme 11-14 çıkıyordu şu an i7 4770K kullanıyorum gecikme 1 de kalıyor sabit. Intel işlemciler her zaman daha iyi gecikme konusunda.
Verdiğin örnekle adamın kullandığı işlemci aynı mı? Hahahahahah komedi ya

Verdiğin örnekle adamın kullandığı işlemci aynı mı? Hahahahahah komedi ya.

FX 8300 AMD işlemci değil mi dostum ben kendi sistemlerimden örnek verdim. Forumlarda dolu konu var aç bak ne diyeyim şimdi? Intel işlemcilerin her zaman gecikmesi düşük oluyor araştırıp görmek bu kadar zor olmamalı laf sokmaya çalışma lütfen 14 yaşında olduğunu belli ediyorsun.

FX 8300 AMD işlemci değil mi dostum ben kendi sistemlerimden örnek verdim. Forumlarda dolu konu var aç bak ne diyeyim şimdi? Intel işlemcilerin her zaman gecikmesi düşük oluyor araştırıp görmek bu kadar zor olmamalı laf sokmaya çalışma lütfen 14 yaşında olduğunu belli ediyorsun.
Gitmiş milattan kalan işlemciyi örnek veriyor bana. Yeni nesil AMD ve Intel işlemciler arasında taş çatlasın 0-1 MS arası fark vardır. Sana 4770K ve FX işlemcinle başarılar:)

Gitmiş milattan kalan işlemciyi örnek veriyor bana. Yeni nesil AMD ve Intel işlemciler arasında taş çatlasın 0-1 MS arası fark vardır. Sana 4770K ve FX işlemcinle başarılar:)
Üç gündür input lag araştırmaları yapıyorum. AMD 3000 serisi sonrasında bir kere bile input lag şikayeti olan insan görmedim. Testi de bırakayım bari.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gitmiş milattan kalan işlemciyi örnek veriyor bana. Yeni nesil AMD ve Intel işlemciler arasında taş çatlasın 0-1 ms arası fark vardır. Sana 4770k ve FX işlemcinle başarılar:)

Üç gündür input lag araştırmaları yapıyorum. AMD 3000 serisi sonrasında bir kere bile input lag şikayeti olan insan görmedim. Testi de bırakayım bari.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben anlamıyorum sizde ki bu egoist tavırlar ne oluyor? Ben elimde ki sistemden örnek verdim. Genel olarak Intel işlemcilerin gecikme değerleri daha düşük oluyor çevremde ki insanların bilgisayarlarından ve YouTube videolarından biliyorum. Forumlarda da çok gördüm açılan konularda. Yok milattan kalma işlemci yok sana başarılar falan bu ne ego? 200 bin liralık sistem mi kullanıyorsun sanki. Daha düzgün bir dil ile yazabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı