RX 7700 XT WattMan hataları veriyor

7700 XT bende de bir kere CS2 de verdi sonra geçti şu an olmuyor ama 1 kere oldu içim daraldı içimi rahatlatır mısınız bu bır sorun mu ekran kartını degıstıreyim mi? Yoksa sadece 1 kere oldu onemsızmı.

Bazen driver hatası olabiliyor. Bende de bazı oyunlar çökmüştü başka ekran kartında olabilecek şeyler bunlar.

Bazen driver hatası olabiliyor. Bende de bazı oyunlar çökmüştü başka ekran kartında olabilecek şeyler bunlar.

Yani bir problem degıl değil mi PC yenı dizdim ekran kartı diye cok korktum 7700 XT var sadece 1 kere yaşadım oda 2 saat once baska olmadı ıcım rahatlamıyor ekran kartıunda bir şey var diye degıstırsemmı bılemedım yenı guncelleme gelmıs AMD driver acaba o yuzden mi bu bir sorun mu ileride devam eder mi bilgi verir misiniz içimin rahatlaması lazım.

Yani bir problem degıl değil mi PC yenı dizdim ekran kartı diye cok korktum 7700 XT var sadece 1 kere yaşadım oda 2 saat once baska olmadı ıcım rahatlamıyor ekran kartıunda bir şey var diye degıstırsemmı bılemedım yenı guncelleme gelmıs AMD driver acaba o yuzden mi bu bir sorun mu ileride devam eder mi bilgi verir misiniz içimin rahatlaması lazım.

Hocam bir şey olduğunu sanmıyorum ben 1 hafta mavi ekran yemiş insanım böyle geçici yazılımsal hatalar olabiliyor. Şu anda bir sıkıntı çıkmıyorsa donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum içiniz rahat olsun.

Hocam bir şey olduğunu sanmıyorum ben 1 hafta mavi ekran yemiş insanım böyle geçici yazılımsal hatalar olabiliyor. Şu anda bir sıkıntı çıkmıyorsa donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum içiniz rahat olsun.

AMD'ye Yeni guncelleme gelmıs bugün mu geldı bımlıyorum ama bugün gelmıs olabılır o yuzdenmı acaba yazılımsal olduguna dair %100 kanıt olsa içim rahatlayacak siz anlarsınız benı PC'yı yenı aldım 1 kere yasadım sonra 2 el CS2 attım başka olmadı ileride kronıklesır diye korkuyorum. yani full yazılımsalmı oluyor bu hiç oc felan yapmadım yapmamda

Yeni guncelleme gelmıs bugün mu geldı bımlıyorum ama bugün gelmıs olabılır o yuzdenmı acaba yazılımsal olduguna dair %100 kanıt olsa içim rahatlayacak siz anlarsınız benı PC'yı yenı aldım 1 kere yasadım sonra 2 el CS2 attım başka olmadı ileride kronıklesır diye korkuyorum.

AMD'ye yeni guncelleme gelmıs bugün mu geldı bımlıyorum ama bugün gelmıs olabılır o yuzdenmı acaba yazılımsal olduguna dair %100 kanıt olsa içim rahatlayacak siz anlarsınız benı PC'yı yenı aldım 1 kere yasadım sonra 2 el CS2 attım başka olmadı ileride kronıklesır diye korkuyorum.

Kronikleşirse garantiye yollarsınız en kötü ama drivera bağlı bir hata olma olasılığı çok yüksek hocam çok panik yapmayın.

Kronikleşirse garantiye yollarsınız en kötü ama drivera bağlı bir hata olma olasılığı çok yüksek hocam çok panik yapmayın.

Sistemin optimal calısmadıgı durumlarda oluyormus o yuzden korktum driverle alakalı degılse diye korkuyorum onu kafama taktım garantı ıslerınden bıktım sıvı sogutmayı da verdım PC daha 3 aylık ya.

Bence de ama, çünkü 1 kere yasadım daha once hiç yasamadım ve şu an o sorun gozukmuyor herkeste o sorun her oyuna gırdıgınde oluyormus sanırım dogru mu?

Eğer driverden kaynaklanıyorsa sıkıntı yok bır kere olmustur bir daha da olmaz diyeceğim de driver neden boyle yaptı onu anlamadım bir sorun mu gordu ki.

Sistemin optimal calısmadıgı durumlarda oluyormus o yuzden korktum driverle alakalı degılse diye korkuyorum onu kafama taktım garantı ıslerınden bıktım sıvı sogutmayı da verdım PC daha 3 aylık ya.

Bence de ama, çünkü 1 kere yasadım daha once hiç yasamadım ve şu an o sorun gozukmuyor herkeste o sorun her oyuna gırdıgınde oluyormus sanırım dogru mu?

Genellikle oyuna girdiğinde oluyor böyle hatalar eski AMD kart kullanan arkadaşımda da olmuştu doğru bir sürücü ile sorunu çözmüştük şu anda sıkıntısı yok sizin de öyledir diye düşünüyorum.

@579182

WattMan hakkındaki bu konuya bakabilirsiniz hocam. İlla ekran kartından olmayabiliyormuş hata bazen sistem genel bir güç dalgalanmasının bile etkisi oluyormuş çok sıkıntı etmeyin.

Genellikle oyuna girdiğinde oluyor böyle hatalar eski AMD kart kullanan arkadaşımda da olmuştu doğru bir sürücü ile sorunu çözmüştük şu anda sıkıntısı yok sizin de öyledir diye düşünüyorum.

@579182

WattMan hakkındaki bu konuya bakabilirsiniz hocam. İlla ekran kartından olmayabiliyormuş hata bazen sistem genel bir güç dalgalanmasının bile etkisi oluyormuş çok sıkıntı etmeyin.

Dalgalanma derken ne demek ıstedınız k. B yabancıyım biraz ben soyle düşündüm bu hatayı verdıyse bır parca sıkıntılıdır ya da ters gıden bir şeyler vardır sandım ama yanlış bir bılgılendırmemı sadece bu? rahat olabilirmiyim

@579182

Bende AMD sürücü zaman aşımı diye hata verdi

Dalgalanma derken ne demek ıstedınız k. B yabancıyım biraz ben soyle düşündüm bu hatayı verdıyse bır parca sıkıntılıdır ya da ters gıden bir şeyler vardır sandım ama yanlış bir bılgılendırmemı sadece bu? Rahat olabilir miyim?

Eğer undervolt yapıldıysa ekran kartı hızını ayarlayamaması durumunda olabiliyor. Ya da sistemde kararsızlık olunca. Şu anda sıkıntı yoksa rahat olabilirsiniz bir daha hata alırsanız buraya yazarsınız.

Eğer undervolt yapıldıysa ekran kartı hızını ayarlayamaması durumunda olabiliyor. Ya da sistemde kararsızlık olunca. Şu anda sıkıntı yoksa rahat olabilirsiniz bir daha hata alırsanız buraya yazarsınız.

Undervolt ne oluyor hiç öyle bir şey yapmadım yani yapılmadı hızını ayarlayamaması 1 kere olabilir mi normal mi yani bu durum? Kararsızlık falan anlamıyorum bir kere daha olursa yazacağım ama olmaz gibi sadece 1 kere oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı