RX 7700XT hangi sürücü kurulmalı?

Elinde test için farklı bir ekran kartı var mı yada arkadaşından vs. bulabilir misin ?

Bu şekilde AMD ekran kartını sil.
Bu şekilde de AMD sürücünü iptal et.
Sonra sistemi yeniden başlat. Oyun harici o şekilde donmalar oluyor mu kontrol et.
Ilk masaustu deneyimim ondan ekran kartim bulunmuyor suanda ulasabilecegim, fakat cozemezsek sorunu bilgisayarciya gidip rica edebilirim belki.
Amd ekran kari ve surucusunu silip yeniden mi kuracagim

Hayır kurmayacaksın. Kasten yüklemiyoruz sürücüyü, bakalım herhangi bir değişiklik olacak mı diye. Çünkü OCCT vb. ile testler'den geçsede bazen yinede sorunlu olabiliyor.
Anladim eve gecince yapayim dediklerinizi , oyun disinda baska takilms gozlemlemedim ben sadece oyuns girdigimde 2-3 dk takiliyor arada sonra geciyor. Donma da ayni sekil sadece oyunda oluyor masaustunde hic karsilasmadim

Anladim eve gecince yapayim dediklerinizi , oyun disinda baska takilms gozlemlemedim ben sadece oyuns girdigimde 2-3 dk takiliyor arada sonra geciyor. Donma da ayni sekil sadece oyunda oluyor masaustunde hic karsilasmadim
Oyun harici sorun yoksa sadece DDU ile AMD sil sistmemi yeniden başlat. Sonra Windows update ile AMD GPU sürücünü yükle ve o şekilde test et bakalım.

Oyun harici sorun yoksa sadece DDU ile AMD sil sistmemi yeniden başlat. Sonra Windows update ile AMD GPU sürücünü yükle ve o şekilde test et bakalım.
O zaman yukard dediginiz iki şeyi siliyorum , sistemi yeniden başlatıyorum, Win update ile AMD GPU indiriyorum doğru mudur ? Birde DDU yerine AMD'nin kendi silme uygulaması varmış o da olur mu ? İlla DDU mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile AMD kaldır sistemi yeniden başlat. Sonra Windows update ile AMD sürücünü yükle. Bu kadar.
Şu anda DDU ile AMD'yi kaldırdım. Windows update de güncellemeleri taradım ve 2 yeni şey çıktı. Bunlar ekran kartı driverleri mi ? Yoksa başka bir şekilde mi indirecegim? Şuanda masaüstünde sekmeleri alt sekmeden tam ekran yaparken falan kasması normaldir ? Sanırım değil ?
Bunlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-28 213440.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-28 213440.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı