RX 7700XT sisteme 2K monitör tavsiyesi

p6ultimate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şimdi param olmadığından dolayı monitör alamayacağım ama sizlere şimdiden bilgi sahibi olayım diye danışmak istedim. Bu bilgisayarların ekran kartlarına göre çözünürlük seçme konusuna pek hakim değilim. Bilgisayarımda ekran kartı RX 7700XT işlemci de Ryzen 5 7600. Ben şu anda ViewSonic XG2405 kullanıyorum, herhalde 2K monitör kullanmam gerekiyor ekran kartının performansı tam kullanamıyormuşum galiba, tam bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, şimdi param olmadığından dolayı monitör alamayacağım ama sizlere şimdiden bilgi sahibi olayım diye danışmak istedim. Bu bilgisayarların ekran kartlarına göre çözünürlük seçme konusuna pek hakim değilim. Bilgisayarımda ekran kartı RX 7700XT işlemci de Ryzen 5 7600. ben şu anda ViewSonic XG2405 kullanıyorum, herhalde 2K monitör kullanmam gerekiyor ekran kartının performansı tam kullanamıyormuşum galiba, tam bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Ne tür oyunlar oynuyorsun? Yuksek FPS'de oynamak hoşuna gidiyorsa 1080 de kullanmanda bir sorun yok aslında.

Merhaba, şimdi param olmadığından dolayı monitör alamayacağım ama sizlere şimdiden bilgi sahibi olayım diye danışmak istedim. Bu bilgisayarların ekran kartlarına göre çözünürlük seçme konusuna pek hakim değilim. Bilgisayarımda ekran kartı RX 7700XT işlemci de Ryzen 5 7600. Ben şu anda ViewSonic XG2405 kullanıyorum, herhalde 2K monitör kullanmam gerekiyor ekran kartının performansı tam kullanamıyormuşum galiba, tam bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
7700XT Hem 1080p hem de 2K kartıdır. Yeni nesil oyunların hiçbirinde darboğaz yaşamazsın, yaşasan bile çok minimal düzeyde olur onu da hissetmezsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı