Rdr2 tarzı oyunlarda 1080p de 200 -280 aralığında oluyor neden olmasınki bende rx7800xt kullanıyorum testlerini yaptım.Ne dediniz hocam anlamadım?
Rdr2 tarzı oyunlarda 1080p de 200 -280 aralığında oluyor neden olmasınki bende rx7800xt kullanıyorum testlerini yaptım.Ne dediniz hocam anlamadım?
Hocam o tarz oyunlarda işlemci darboğazı yiyeceksiniz, zaten önbellekleri yetmeyecek ve ekran kartı 100% çalışmayacak. Dolayısıyla 2k almak çok daha mantıklı.Ve ben çoğunlukla valo,cs gibi oyunlar oyniyacağım bu lenovo fps oyunları için sıkıntı çıkarır mı acaba hikayeli oyunlar için 2k çok iyi olduğunu biliyorum ama fps oyunları için aynısı mıdır bilemiyorum.
İşlemci farklı, ram farklı? Ekran kartından direkt nasıl çıkarımda bulunuyorsun mesela?Rdr2 tarzı oyunlarda 1080p de 200 -280 aralığında oluyor neden olmasınki bende rx7800xt kullanıyorum testlerini yaptım.
Yardımcı olayım. Ben babamı çok ikna etmişimdir. Bu monitör 180hz yenileme süresiyle 0.5MS tepki süresiyle + IPS paneliyle canlı renkler, hızlı tepki verir. Ayrıca pivotu var, sağa sola çevirebilirsin. 2K ile ekrandaki piksel sayısı artıp daha detaylı görüntüleri daha detaylı görürsün.Cevaplarınız için teşekkür ederim babamı ikna edip Lenovo Legion R27QE 67C5GAC1TK 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü - idefix bunu almaya çalışacağım.
165 hz neyine yetmiyor seninYardımcı olayım. Ben babamı çok ikna etmişimdir. Bu monitör 180hz yenileme süresiyle 0.5MS tepki süresiyle + IPS paneliyle canlı renkler, hızlı tepki verir. Ayrıca pivotu var, sağa sola çevirebilirsin. 2K ile ekrandaki piksel sayısı artıp daha detaylı görüntüleri daha detaylı görürsün.
Ya bir de bişey soracağım masam küçük 27'' inç inşallah büyük gelmez boyu 86.5 cm falandır internetten baktığımda monitörün boyu 61cm bir sorun çıkartmaz değil mi.Yardımcı olayım. Ben babamı çok ikna etmişimdir. Bu monitör 180hz yenileme süresiyle 0.5MS tepki süresiyle + IPS paneliyle canlı renkler, hızlı tepki verir. Ayrıca pivotu var, sağa sola çevirebilirsin. 2K ile ekrandaki piksel sayısı artıp daha detaylı görüntüleri daha detaylı görürsün.
Ayakları monitör kadar büyük değil zaten.Ya bir de bişey soracağım masam küçük 27'' inç inşallah büyük gelmez boyu 86.5 cm falandır internetten baktığımda monitörün boyu 61cm bir sorun çıkartmaz değil mi.
Bu monitörde amd freesync özelliği var mı başka monitörlerde görmüştüm ekrandaki yırtılmayı önlemek için daha iyi görüntü sağlıyor bu monitörde var mıdır acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.