RX 7800XT sistem oyun oynarken aniden çöküp sürücü hatası veriyor

RAM
32 GB
Ekran kartı
RX 7800 XT
İyi akşamlar. Yine geçmişteki AMD sorunlarını yaşamaya bu yıl tam gaz devam etmeye başladık yine. Konu kısaca 1-2 gündür oyun oynarken oyun birden kapanıp hem AMD'den sürücü çöktü gibi bir hata mesajı ve DirectX üzerinden ayrı hata alıyorum, sürücüleri kontrol ettim güncel gözüküyor yazılım üzerinden de baktığımda. Sorunu oyunu yeniden başlatarak hızlıca çözebiliyorum fakat canımı sıkmaya başladı bu durum. Sizce yazılımsal bir sorun olabilir mi? Kart daha 2 haftalık, RX 7800XT 16 GB kullanıyorum. Şu an PC'de değilim tavsiyelerinizi en az yarın uygulayabilirim şimdiden teşekkürler. Aynı attığım resimdeki gibi bir hata alıyorum hem AMD hem de buradan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ekran kartınızın sürücüsünü kaldırın tekrar deneyin DDU ile yapın ancak ben RX 570 kullanıyorum ve bende sorun yok 1 kişide daha var aynı sorun AMD nelerin peşinde acaba

RX 6600 1 ay oldu. 2 ekranı bağlayınca çökmeler oldu. 2. ekranın varsa onu kontrol etmeni tavsiye ederim.

Max AMD.

Sürücü versiyonunu değiştirmeyi dene. Umarım donanımsal bir arıza yoktur.

Aman korkutmayın hocam inşallah yazılım ile alakalı bir durumdur tekrar aynı senaryoları yaşamak istemiyorum AMD cephesinde.

Hocam korkutmuyor ki sizi bunlar öneriler çünkü AMD dışındaki markalar kendim OC yapayım derken batırabiliryorlar

Yarın kayıt alıp atabilirim konuya. Zor derecede geçtiğim görevi ucu ucuna bitirirken böyle bir hataya denk gelince sinirlenmedim değil açıkçası.

Hocam RX 580 kullanırken GTA'da oyunu %50 bitirecekken PC kapanmıştı sonra ekran kartına iyi şeyler yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…