RX 7800XT sistem oyun oynarken aniden çöküp sürücü hatası veriyor

RAM
32 GB
Ekran kartı
RX 7800 XT
İyi akşamlar. Yine geçmişteki AMD sorunlarını yaşamaya bu yıl tam gaz devam etmeye başladık yine. Konu kısaca 1-2 gündür oyun oynarken oyun birden kapanıp hem AMD'den sürücü çöktü gibi bir hata mesajı ve DirectX üzerinden ayrı hata alıyorum, sürücüleri kontrol ettim güncel gözüküyor yazılım üzerinden de baktığımda. Sorunu oyunu yeniden başlatarak hızlıca çözebiliyorum fakat canımı sıkmaya başladı bu durum. Sizce yazılımsal bir sorun olabilir mi? Kart daha 2 haftalık, RX 7800XT 16 GB kullanıyorum. Şu an PC'de değilim tavsiyelerinizi en az yarın uygulayabilirim şimdiden teşekkürler. Aynı attığım resimdeki gibi bir hata alıyorum hem AMD hem de buradan.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam korkutmuyor ki sizi bunlar öneriler çünkü AMD dışındaki markalar kendim OC yapayım derken batırabiliryorlar.

Windows 10 için sadece tek bir sürüm mevcut o da şimdi ki kullandığım güncel sürücü. Onun dışında başka yayınlanmamış.

RX 6600 1 ay oldu. 2 ekranı bağlayınca çökmeler oldu. 2. ekranın varsa onu kontrol etmeni tavsiye ederim.

Maalesef yok.

Aman korkutmayın hocam inşAllah yazılım ile alakalı bir durumdur tekrar aynı senaryoları yaşamak istemiyorum AMD cephesinde.
AMD'nin ekran kartı alınmaz kusura bakacak olan da baksın.

Bir önceki sürüme dönmeyi dene.
Windows 10 için sadece tek bir sürüm mevcut o da şimdi ki kullandığım güncel sürücü. Onun dışında başka yayınlanmamış.

Maalesef yok.

@Sgt Roach

Eki Görüntüle 2362797

EA uygulamasına girin, sol üstten settings kısmına girin, oradan application kısmında attığım fotoğraf gibi ayarlayın sorununuz düzelecek.

Yine olmadı soluğu oyunu silerek aldım tek çare olarak. Ek olarak oyun esnasında CPU 80° altını görmüyor önce drop yeyip ardından ise atması işlemcinin çok ısınmasıyla alakası okabilir mi? Oyunu sildikten sonra 2-3 saat farklı oyunlar ile kafa yordum fakat herhangi bir çökme veya hataya denk gelmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı