Taric bin Zilean
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşa yeni sistem aldık. Pc görüntü veriyor ama biraz kullanımdan sonra bi anda monitörde sinyal gitti şeklinde bildirim veriyor. Ara ara res atıyor ara ara atmıyor. Mavi ekran hatası vs. de varsa da göremiyoruz görüntü gittiğinden.
Parçalar şu şekilde:
- Hazır sistemlerde ekran kartı takılı gelmiyor. Kendim taktım kartı ve kartın güç girişini PSU'dan tek kablo üzerinden 8+8 verdim. Birkaç yerde hata bundan dolayı olabilir diyordu ama deneyemedim henüz PC yanımda değil diye.
- Kasada bir güç girişi daha vardı ayrı bir kablo ama üstünde 300W yazıyordu. CPU veya GPU yazmıyordu diye onu takmadım. Denemedim yani.
- Bir de PSU 3.0 görünüyor burada. Kartın 4.0 olduğunu söylüyordu biri forumların birinde. Bundan dolayı oluyor olabilir mi? Nasıl çözeriz?
- Sizce sorun tek kablodan 8+8 takmamız mı? NVIDIA'da neden bir problem olmuyor? 4070 Ti Super kullanıyorum ve tek kablodan verdim güç girişlerini.
Parçalar şu şekilde:
1 | ASUS PRIME B650M-R AMD DDR5 7200+(OC) HDMI M.2 AM5 |
2 | LEXAR THOR LD5U16G60C38LG-RGD 32GB (2X16GB) DDR5 |
3 | SISTEM MONTAJ HIZMETI |
4 | Hydro Bronze Tavsiye Sistem - 810 |
5 | Cooler Master Hyper 212 Halo Black Edition CPU SOĞ |
6 | AMD RYZEN 5 7500F 3.70GHZ 38MB AM5 MPK |
7 | VENTO VG4051L 750W GEN5&ATX3.0 PSU SIYAH KASA |
8 | KINGSTON RENEGADE SRNGS/1000G 1TB 7300/6000MB/S PC |
9 | POWERCOLOR RX7800XT 16G-P GDDR6 256Bit |
- Hazır sistemlerde ekran kartı takılı gelmiyor. Kendim taktım kartı ve kartın güç girişini PSU'dan tek kablo üzerinden 8+8 verdim. Birkaç yerde hata bundan dolayı olabilir diyordu ama deneyemedim henüz PC yanımda değil diye.
- Kasada bir güç girişi daha vardı ayrı bir kablo ama üstünde 300W yazıyordu. CPU veya GPU yazmıyordu diye onu takmadım. Denemedim yani.
- Bir de PSU 3.0 görünüyor burada. Kartın 4.0 olduğunu söylüyordu biri forumların birinde. Bundan dolayı oluyor olabilir mi? Nasıl çözeriz?
- Sizce sorun tek kablodan 8+8 takmamız mı? NVIDIA'da neden bir problem olmuyor? 4070 Ti Super kullanıyorum ve tek kablodan verdim güç girişlerini.
Son düzenleme: