RX 7900XTX ve R7 7900x3D sistem toplamak

Bütçe
80000
Tamam attığınız ürünü arkadaşımda tavsiye etmişti onu kaydettim satarsam onu da almayı düşünüyorum açıkçası bana önerdiğiniz RAM yerine başka bir şey tavsiye eder miydiniz 6400 MHz olanları gibi.
6400mhz 7800x3d işlemcide düşükte olsa açılmama sorunu yapabilir. Kendim 7800x3d 6400mhz kullansamda bu sorunu yaşayanlar var. 2.olarak 6000mhz ile 6400mhz arasında 1-2 fps zar zor oynar. Asıl farklar 5200mhz ile 6000mhz arasında ya da 6000mhz ile 7200mhz arasında olur. 3. olarak fiyat uçar. Yani kısaca boşverin. Ekstra olarak şunuda yazıp bitiriyorum.
Kulaklıktan anlasaydım öneri yapardım ama anlamıyorum. Monitörde bir de şöyle kurnazlık var 0.5 ms veya 1 ms yazıyor ama aslında o en iyi değer. 1ms yazar ortalamada 5 ms verir. 360Hz yazar ama ghosting sorunu olur. Yani hayalet gibi gözükür karakterler. Veya 1000:1 kontrast yazar ama aynı model dahil olsa hepsinde farklı olur. Alacağınız modeli rtings sitesinde araştırın. Orda incelemesine bakın veya incelemesi yoksa istek diye bir kısım olur oraya bakın millet ne sorunu var onu yazıyor. Bende şu sorun var inceler misiniz vs.
Mesela bir tanesi attığım monitör için şunu yazmış.
Satın aldım ama iade ettim - görsel olarak dört eşit parçaya bölerseniz, sol üst kısımda, biraz aşağıda ve biraz sağda ve biraz ortada - beyaz renk pembe bir ton verdi ve bunun arka ışığın dengesizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.

6400MHz 7800x3D işlemcide düşükte olsa açılmıyor yapabilir. Kendim 7800x3D 6400MHz kullansamda bu sorunu yaşayanlar var. 2.olarak 6000MHz ile 6400MHz arasında 1-2 FPS zar zor oynar. Asıl farklar 5200MHz ile 6000MHz arasında ya da 6000MHz ile 7200MHz arasında olur. 3. olarak fiyat uçar. Yani kısaca boş verin. Ekstra olarak şunu da yazıp bitiriyorum.
Kulaklıktan anlasaydım öneri yapardım ama anlamıyorum. Monitörde bir de şöyle kurnazlık var 0.5 ms veya 1 ms yazıyor ama aslında o en iyi değer. 1ms yazar ortalamada 5 ms verir. 360Hz yazar ama ghosting sorunu olur. Yani hayalet gibi gözükür karakterler. Veya 1000:1 kontrast yazar ama aynı model dahil olsa hepsinde farklı olur. Alacağınız modeli rtings sitesinde araştırın. Orada incelemesine bakın veya incelemesi yoksa istek diye bir kısım olur oraya bakın millet ne sorunu var onu yazıyor. Bende şu sorun var inceler misiniz vs.
Mesela bir tanesi attığım monitör için şunu yazmış.
Satın aldım ama iade ettim - görsel olarak dört eşit parçaya bölerseniz, sol üst kısımda, biraz aşağıda ve biraz sağda ve biraz ortada - beyaz renk pembe bir ton verdi ve bunun arka ışığın dengesizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.

Tavsiyelerin ve bana destek olduğun için çok teşekkür ederim. İyi geceler diliyorum değerli dostum.

Yayın açmayacak ve 1080p kullanacaksan hocam çok güçlü işlemci almana gerek yok. 4000 TL-4700TL civarlarında zaten 5.0 destekli güç üniteleri dolu. Anakart 650e ve X670 serisi alabilirsin. Almak istediğin anakart tamam piyasa fiyatı. Ama güç ünitesine dağıtılacağına ona verirsin X670 serisi alabilirsin. Sıvı soğutucu da gereksiz pahalı, SSD mesela 2TB 2bin TL farkla eş değeri var.

Hocam anakartı X670-E Plus düşünüyorum vatan da 10.762 TL'ye düşmüş sizce takılır mı bu sisteme?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı