RX 9060 XT 82 derecede çalışıyor

Onu nasıl yapabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Undervolt hakkında pek bir bilgim yok. Bu videoda kartınız farklı olsada dikkatlice izleyip, adımları öğrenerek undervolt işlemini kendi kartınızdada uygulayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Undervolt hakkında pek bir bilgim yok. Bu videoda kartınız farklı olsada dikkatlice izleyip, adımları öğrenerek undervolt işlemini kendi kartınızdada uygulayabilirsiniz.

Sağolun Hocam, zahmet olmazsa önceki mesajımda iki farklı sıcaklık vardı gpu yazan Alt alta farkı nedir acaba, bakabilir misiniz?

Hocam İnternet'e daha serin çalışıyordu amd fmf açık ondan kaynaklı olabilir mi?

NXZT C750

Furmark testinin sonucu böyle 55 derece.
Endişe edecek bir şey yok. AMD ayarlarında "Ölçümler" kısmında sağ tarafta GPU sıcaklığı ve hotspot sıcaklıklarını açıp onları kontrol edin ama gayet serin çalışıyor. Bellek sıcaklığı için 80 derece normal.

Endişe edecek bir şey yok. AMD ayarlarında "Ölçümler" kısmında sağ tarafta GPU sıcaklığı ve hotspot sıcaklıklarını açıp onları kontrol edin ama gayet serin çalışıyor. Bellek sıcaklığı için 80 derece normal.
Anladım İlk bilgisayarım daha dün montajladım bir sorun var diye düşündüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı