Merhaba ben yakın zamanda RX 9060 XT almak istiyorum fakat aklımda RTX 5060 Ti alma fikri de var. Aradaki fiyat farkına değer mi? Çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorum. Sadece arada sırada CS2, FiveM gibi oyunlar oynuyorum. Hangi kartı almalıyım?
Bütçeniz yoksa ve zorlayacaksanız aradaki fiyat farkına değmeyecektir. 9060 XT 16 GB yeterli bir kart, alabilirsin.
Bütçeniz yoksa 9060 XT 16 GB alabilirsiniz. Arada fiyat farkı kadar yüksek bir performans farkı yok.
Bende roleplay oynuyorum, tercihimi RX 9060 XT kullanacağım.Merhaba ben yakın zamanda RX 9060 XT almak istiyorum fakat aklımda RTX 5060 Ti alma fikri de var. Aradaki fiyat farkına değer mi? Çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorum. Sadece arada sırada CS2, FiveM gibi oyunlar oynuyorum. Hangi kartı almalıyım?
Bende roleplay oynuyorum, tercihimi RX 9060 XT kullanacağım.
Bence evet.Bende öyle yapacağım ve bir sorum daha var sistemim full siyah ekran kartım beyaz olursa kötü durur mu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.