RX 9060 XT hangi marka ve model alınmalı?

• Konuyu başlatan Winhor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 867
Hocam yeni bir forum konusu olduğunu görünce sorayım dedim vatan da Pure 16 600'a düşüyor ama kasa siyah fanlar beyaz setup full beyaz bir tek kasa siyah sizce çok göze batar mı? Ekran kartının beyaz olması.

Hocam ben şahsen parça performansa ve kaliteye bakarım. Benim setup ı görseniz gülersiniz her parçası farklı 2 ARGB fan var, iki hiç ışığı olmayan fan var kasa eski tip komik bir kasa. Birbirinin aynı 2 parça ve marka yok her şey birbirinden farklı :).

Geçen misafir çocuğu geldi bize,bende akvaryum kasa var şöyle sistem var böyle bembeyaz falan dedi,MSI Center'dan PC özelliklerini açtım 10dk bakakaldı :).

Dosya Ekleri

• 7D6B2909-400F-4A22-B738-A3A80D0410E4.jpeg
    7D6B2909-400F-4A22-B738-A3A80D0410E4.jpeg
    135,9 KB · Görüntüleme: 8
Hocam ben şahsen parça performansa ve kaliteye bakarım. Benim setup ı görseniz gülersiniz her parçası farklı 2 ARGB fan var, iki hiç ışığı olmayan fan var kasa eski tip komik bir kasa. Birbirinin aynı 2 parça ve marka yok her şey birbirinden farklı :).

Benim mouse pad beyaz siyah çizgili mouse beyazn klavye beyaz kasa fanlarını beyaz yapacağım ekran kartı beyaz olacak kasa siyah yani siyah beyaz bir şey olacak :)

Geçen misafir çocuğu geldi bize, bende akvaryum kasa var şöyle sistem var böyle bembeyaz falan dedi, MSI Center'dan PC özelliklerini açtım 10dk bakakaldı :)

Sistem güzelmiş maaşallah.

Benim mouse pad beyaz siyah çizgili mouse beyazn klavye beyaz kasa fanlarını beyaz yapacağım ekran kartı beyaz olacak kasa siyah yani siyah beyaz bir şey olacak :)

Yapıştırın hocam hiç acımayın gözünüze batmıyorsa sıkıntı yok. Oyun oynarken monitöre ve aldığınız performans değerlerine bakıyorsunuz. Kasa sevginiz maksimum 1 hafta sürer sonra alışırsınız.

Sistem güzelmiş maaşallah.

Allah daha iyilerini isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Yapıştırın hocam hiç acımayın gözünüze batmıyorsa sıkıntı yok. Oyun oynarken monitöre ve aldığınız performans değerlerine bakıyorsunuz. Kasa sevginiz maksimum 1 hafta sürer sonra alışırsınız.

Allah daha iyilerini isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Vallahi bende 9060XT alacağım 5 7500F var öyle tipine bakarak almadım daha çok performans alacağım dedim biraz da güzel dursun mouse kulaklık mouse pad klavye beyaz olunca kötü durmasın diye.

Geçen misafir çocuğu geldi bize,bende akvaryum kasa var şöyle sistem var böyle bembeyaz falan dedi,MSI Center'dan PC özelliklerini açtım 10dk bakakaldı :).
Benim parçalarda uyumsuz hocam o ilerde halledilir öncelik fiyat/performans olacak.

kasa fena duruyor yalnız.

Vallahi bende 9060XT alacağım 5 7500F var öyle tipine bakarak almadım daha çok performans alacağım dedim biraz da güzel dursun mouse kulaklık mouse pad klavye beyaz olunca kötü durmasın diye.

Pure modeli bence 16.5k civarına fiyatı gayet iyi, görüntüsü de hoş bir kart. Yerinde olsam satın alırdım yılbaşından sonra bu fiyatlara bulunabileceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı