DonVitoCarleone
Hectopat
Bencede keşke diyorum 16 yerine 32 yapsaydım RAM'ı 16 aldım ama az gelir diyorlar sizce?
Bütçe açıldığı zaman 32 yaparsınız hocam şimdilik bence yeterli.
Bencede keşke diyorum 16 yerine 32 yapsaydım RAM'ı 16 aldım ama az gelir diyorlar sizce?
İlerde alırsınız 16 daha. Ben zamanında sabırsızlık yapıp aynı fiyata 32 yerine 16 aldım şuan o ramin fiyatı 4k.Bencede keşke diyorum 16 yerine 32 yapsaydım RAM'ı 16 aldım ama az gelir diyorlar sizce?
İleride alırsınız 16 daha. Ben zamanında sabırsızlık yapıp aynı fiyata 32 yerine 16 aldım şu an o RAM'in fiyatı 4K.
Ldşamtşqlşflaşflşarn yine de çok iyi gözüktüğünü değiştirmiyor.
Geçen ay bende yaşadım. 2300TLye gamepad aldım 2000e ram almak yerine şuan gamepad 2800 ram 4k+2200'e 16'lık Patriot aldım 1 ay önce o zaman acaba dedim bir 16 daha alsammı dedim para kısıtlıydı almadım keşke alsaydım![]()
İyiki almışsınız hocam hem fiyatıda aşırı iyi bence.Eski anakartımda ARGB slot yoktu.bu kasayı 1-1.5 sene ışıksız kullandım. Güzel bir anakarta geçince dedim, bir yakalım ışıkları nasıl gözükücek diye şu an benim de hoşuma gidiyor.
2200'e 16'lık Patriot aldım 1 ay önce o zaman acaba dedim bir 16 daha alsammı dedim para kısıtlıydı almadım keşke alsaydım![]()
Geçen ay bende yaşadım. 2300TL'ye gamepad aldım 2000e RAM almak yerine şu an gamepad 2800 RAM 4K+
İyi ki almışsınız hocam hem fiyatı da aşırı iyi bence.
Evet. Bende 2. el bakmaya başladım 3k biriksin ram almam gerek artık çünkü %99uncu fps çok drop yiyor bazenleri.Bende mayıs'ta aldım. Patriot RAM'lerim 3999 TL'ye 2x16 almıştım her yer RAM kaynıyordu birden kriz patlak verdi. Yaklaşık 3 hafta önce 2x16 aldık arkadaşıma 6499TL tuttu bu RAM krizi yaktı bitirdi bizi.
Geçen ay bende yaşadım. 2300TL'ye gamepad aldım 2000e RAM almak yerine şu an gamepad 2800 RAM 4K+
İyi ki almışsınız hocam hem fiyatı da aşırı iyi bence.
Hocam çok uzun taksit yapmayacaksanız olur bence bende sistemi taksit yaptırmıştım. diğer soruya ise kesin birşey diyemem kasım ayı indirimi altında tekrar girme ihtimalide var başka modelinin girme ihtimalideYa bu Vatan'dan Pure alacağım arada indirime giriyor indirime girmemeye başlar mı elimde bir PS5 var onu satıp alacağım acaba taksit yapsam ne dersiniz?
İlgimi çekti bekliyorum hocam. Bende sıvı soğutma istiyordum ama baktım fiyat performans olarak epey zayıflar.Evet o zamanlar aşırı ucuzdu sıvı soğutucuyu üst panele takabileceğim bir kasa istiyordum sadece. Babam eski kasamın üstüne vurup kasanın kağıda benzer sacını 2 büklüm etmişti bildiğiniz. Kasanın size bakan tarafının v içe göçmüş 2 büklüm şekilde durduğunu düşünün fotoğrafını bulabilirsem atarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.