RX 9060 XT vs RTX 5060

Bütçe
yok

efeunsall

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben RX 9060 XT aldım ama videolari izleyince hep RTX5060 önde oluyor. Forumlarda insanlara sorunca 9060 diyorlardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda CS2 olsun, diğer oyunlar olsun aşırı fark var. Sizce hangisi daha iyi?

Arkadaşlar merhaba ben RX 9060 XT aldım ama videolari izleyince hep RTX5060 önde oluyor. Forumlarda insanlara sorunca 9060 diyorlardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda CS2 olsun, diğer oyunlar olsun aşırı fark var. Sizce hangisi daha iyi?

9060 XT.

9060XT 5060'dan kat kat iyidir.

9060xt 5060ti'dan çoğu oyunda daha iyi cs2'de az performans veriyor gibi duruyor. Aralarında da güzel fiyat farkı var ona rağmen.

Sistemin AM5'se arada ki fiyat farkının üstüne 3-4 bin daha atıp 7500x3d alıyorsun zaten birde SAM açarsın daha iyi performans verir CS2'de de CS'ye odaklanıyorsan.

Hangi yılın konusu bu, RX 580 mi yorumluyoruz?

Kendim AMD kullanıyorum bir kere rahat edemedim önceki kartım YouTube'dan video izlerken donuyordu sonra bir anda bozuldu şimdiki kartım RDR'de çöküyor Hitman'de çöküyor GTA 5 oynarken arkadan video açıyorum çöküyor saçmalık Valorant'ta drop giriyor fiyat performans falan değil para tuzağı sadece

Kendim AMD kullanıyorum bir kere rahat edemedim önceki kartım YouTube'dan video izlerken donuyordu sonra bir anda bozuldu şimdiki kartım RDR'de çöküyor Hitman'de çöküyor GTA 5 oynarken arkadan video açıyorum çöküyor saçmalık Valorant'ta drop giriyor fiyat performans falan değil para tuzağı sadece.

Milyonlarca AMD kullanan insan, AMD geliştiricileri bunları görmüyor ve sen görüyorsun öyle mi? “amd çöp” algısı yapmanıza bundan sonra izin vermeyeceğiz istediğiniz kadar NVIDIA yalayıcılığı yapabilirsiniz.

Milyonlarca AMD kullanan insan, AMD geliştiricileri bunları görmüyor ve sen görüyorsun öyle mi? “amd çöp” algısı yapmanıza bundan sonra izin vermeyeceğiz istediğiniz kadar NVIDIA yalayıcılığı yapabilirsiniz.

NVIDIA yalayıcılığı falan yaptığım yok düzgün konuşun lütfen sadece yaşadığım sorunları söylüyorum başkası yaşasın istemiyorum 1650 Super'li bilgisayarımda bir kere bile kasma donma olmadı bu karta YT'den video izlerken tedirgin oluyorsam o algıyı hak ediyordur ben verdiğim parayla rezil oluyorsam başkası olmasın istemem suç değil saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı