Yaşamazsın.Bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama 5060 Ti 16 GB ile arasında kaldım. AMD'nin driver sorunlarıni çözüp çözemediğinden emin olamıyorum herkes farklı bir şey söylüyor alınır mı sizce? sıkıntı yaşamam değil mi?
Yaşamazsın.Bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama 5060 Ti 16 GB ile arasında kaldım. AMD'nin driver sorunlarıni çözüp çözemediğinden emin olamıyorum herkes farklı bir şey söylüyor alınır mı sizce? sıkıntı yaşamam değil mi?
Hocam 5060ti 16 gb bambaşka bir olay kıyaslama fiyat farkı söz konusu paranız o kadar varsa kesinlikle alın ama benim gibi 32/34k bantlarındaysa (hazır sistem için) rx 9060 xt daha mantıklı kalıyo ben sipariş verdim bile 32.800₺ rx 9060xt 16 gb, 1 tb ssd, Ryzen 5 8400F, 16 ram ama bütçeniz 37/40k civarıysa hazır sistem rtx 5060ti bakablrsn benceBende bu sistemi almayı düşünüyorum ama 5060 Ti 16 GB ile arasında kaldım. AMD'nin driver sorunlarıni çözüp çözemediğinden emin olamıyorum herkes farklı bir şey söylüyor alınır mı sizce? sıkıntı yaşamam değil mi?
Hocam 5060 Ti 16 GB bambaşka bir olay kıyaslama fiyat farkı söz konusu paranız o kadar varsa kesinlikle alın ama benim gibi 32/34k bantlarındaysa (hazır sistem için) RX 9060 XT daha mantıklı kalıyor ben sipariş verdim bile 32.800₺ RX 9060XT 16 GB, 1 TB SSD, Ryzen 5 8400F, 16 RAM ama bütçeniz 37/40k civarıysa hazır sistem RTX 5060 Ti bakablrsn bence.
Hocam 5060 Ti 16 GB bambaşka bir olay kıyaslama fiyat farkı söz konusu paranız o kadar varsa kesinlikle alın ama benim gibi 32/34k bantlarındaysa (hazır sistem için) RX 9060 XT daha mantıklı kalıyor ben sipariş verdim bile 32.800₺ RX 9060XT 16 GB, 1 TB SSD, Ryzen 5 8400F, 16 RAM ama bütçeniz 37/40k civarıysa hazır sistem RTX 5060 Ti bakablrsn bence.
Bir de hocam sistem gelince bilgilendirme yapabilir misiniz buraya? Nasıl olduğuyla alakalı falan.
Hocam aldınız mı sistemi bir sorum olacaktı da.
Hocam selamlar bildirim gelmedi şimdi girince gördüö yazınızı sistem geldi yazabilirsinizBir de hocam sistem gelince bilgilendirme yapabilir misiniz buraya? Nasıl olduğuyla alakalı falan.
Hocam selamlar iyi günler aldım sorabilirsiniz (RX 9060 XT 16 GB Ryzen 5 8400F 16 GB 6000MHz RAM 1 GB SSD)
Hocam powercolor aldım supphire ile 700₺ fark vardı onun yerine 1 tb ssd seçtim sistem iyi bi 1 saate detaylı yazablrm uyarsa veya daha az süreyeHangi modelini aldınız Sapphire Pulse vs. bir de herhangi bir sorun yaşadınız mı şu ana kadar, kaç gündür kullanıyorsunuz? Önerir misiniz ekran kartını?
Hocam PowerColor aldım supphire ile 700₺ fark vardı onun yerine 1 TB SSD seçtim sistem iyi bir 1 saate detaylı yazabilirim uyarsa veya daha az süreye.
Hocam, aşağı yukarı 1 aydır kullanıyorum. Şu an Spider-Man Remastered oynuyorum; güncel oyunlarda çok iyi performans veriyor. FSR açınca görüntüyü bozmuyor, koruyor ve Frame Generation açınca FPS X2‑X3’e katlanıyor, ama açmaya bile gerek yok, çok yüksek ayarlarda bile akıcı şekilde oynatıyor. Aslında ilk kez AMD ekran kartı deneyimim, sorun yaşarım diye korkuyordum; çok şükür bu oyunda şu an yaşamadım. Umarım diğer oyunlarda da yaşamam. Kafana takılan bir şey varsa sorun hocam.Tamam hocam siz yazarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.