RX 9060XT çift fanlı mı 3 fanlı mı alınmalı?

Mstrss

Zeptopat
Daha fazla  
Bir sürü marka var ve bu markaların fiyat farkı çok fazla. Maksimum 24 bin TL bütçem var ve 3 fanlı mı almalıyım yoksa çift fanlı mı bilmiyorum.
Araştırdım çoğu kişi fark etmiyor diyorlar hatta 2 fanlılar fiyat açısından daha mantıklı diyorlar. Marka olarak hangi RX9060 XT almalıyım tam olarak? (16 GB olanlara bakıyorum bu arada.)

Bazen 5070/9070 güzel indirime girebiliyor indirim kovalayabilirsiniz.

16 GB RX 9060 XT ekran kartı almak istiyorum ama 2 fanlı ile 3 fanlı kart arasında net 1000 lira fark var. Çift fan gerçekten yeterli mi?

Öncelikle asıl soruya cevap olarak 2 fan bu karta yeterli,soğutma anlamında keşke 3 fanlı alsam diyen kimse yoktur çünkü çok güç tüketen ve ağır bir ekran kartı değil
Bir sürü marka var ve bu markaların fiyat farkı çok fazla. Maksimum 24 bin TL bütçem var ve 3 fanlı mı almalıyım yoksa çift fanlı mı bilmiyorum.
Araştırdım çoğu kişi fark etmiyor diyorlar hatta 2 fanlılar fiyat açısından daha mantıklı diyorlar. Marka olarak hangi RX9060 XT almalıyım tam olarak? (16 GB olanlara bakıyorum bu arada.)
24 bin tl ye gelince,RTX 5060 Ti 16GB o bütçeye en doğru seçenek olur,ha dersen 18-19 bine 9060XT alıp bilgisayara ekstradan bir yatırım yaparım diye,bu yol da üzmez asla(işlemcin zayıfsa yükseltebilirsin mesela)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı