RX 9070 XT ekran kartı sorunlu mu?

-60 mv kullanıyorum fakat hala stabil mi değil mi uzun süreli olarak test etmek gerekiyor. Bazen bazı oyunlarda patlayabiliyor.
Last of Us bu konuda tam bir eleyici konumunda bulunuyor. Çökecekse Last of Us'da kesin çöküyor. -85mV'den başladım ve an itibariyle -50mV'ye kadar düştüm. Bu aralıkta Last of Us hariç tüm oyunlar ve benchmarklar stabildi. Benim kartımda -50mV şu an için stabil görünüyor.

Undervolt öncesinde de vardı sonrasında da yaşadım durumu hala daha yaşıyorum.
Yaşadığınız problem yük altında mı oluyor yoksa normal masaüstü kullanımda da gerçekleşiyor mu?
 
Last of Us bu konuda tam bir eleyici konumunda bulunuyor. Çökecekse Last of Us'da kesin çöküyor. -85Mv'den başladım ve an itibarıyla -50Mv'ye kadar düştüm. Bu aralıkta Last of Us hariç tüm oyunlar ve benchmarklar stabildi. Benim kartımda -50mv şu an için stabil görünüyor.

Yaşadığınız problem yük altında mı oluyor yoksa normal masaüstü kullanımda da gerçekleşiyor mu?

İkisinde de aynı zaman fark etmiyor BIOS'da bile gittiği olmuştu.
 
PSU'nun sağlam olduğundan eminseniz kartı iade edin ya da servise gönderin. Uğraşmaya değmez.

PSU FSP Hydro Power 850W modelinden kartta bu problemi yaşayan bir sürü insan var yakın arkadaşımda bile aynı problem var kronik olduğunu düşünüyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı