RX 9070 XT ile "no signal" uyarısı almak

emrexan0

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Rx 9070 xt
Anakart
Gigabyte b650 eagle ax
Merhaba, kendim toplama PC siparişi vermiştim. Kargolarım geldi, kasayı ve parçaları yerleştirdim fakat ekranım “no signal” uyarısı veriyor. Ekran kartımın fanları çalışmıyor ve PC'yi kapatınca güç girişlerinin başındaki 3 ışıktan en sağdaki ışık yanıp sönüyor.

Ekran kartı modelim RX 9070 XT.

Dosya Ekleri

• IMG_1187.jpeg
    IMG_1187.jpeg
    161,6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_1186.png
    IMG_1186.png
    360,6 KB · Görüntüleme: 7
Merhaba, kendim toplama PC siparişi vermiştim. Kargolarım geldi, kasayı ve parçaları yerleştirdim fakat ekranım “no signal” uyarısı veriyor. Ekran kartımın fanları çalışmıyor ve PC'yi kapatınca güç girişlerinin başındaki 3 ışıktan en sağdaki ışık yanıp sönüyor.

Kabloyu değişmeyi denediniz mi bir de marka olarak hangi marka ekran kartı

Kabloyu anakarta bağlama ihtimaliniz var mı? Veya ekran kartını çıkarıp tekrar takın, güç kablolarını kontrol edin.

Hayır, kabloları karıştırmadım 3x8 girişli. 2x8 tek kablodan, 1x8 powerin ek pcı kablosu olarak mevcut. Ekran kartını çıkartıp taktım, kabloları da tekrar girişini kontrol ettim fakat hala aynı. No signal uyarısı. Ekran kartı gigabyte marka.

Son düzenleme:
Anakartın dahili ekran kartına bağladım, 1 RAM'i çıkartttım yine görüntü gelmiyor, muhtemelen anakart arızalı ya da işlemci otururken pimlerle alakalı problem yaşadım diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı