RX 9070 XT mi 5070 mi?

TRandl3s

Centipat
Daha fazla  
Alacağım sistemler hemen hemen aynı. Ekran kartı olarak RTX 5070 alırsam sistem 46.000 gibi bir fiyata sahip oluyor. RX 9070XT alırsam 52.000 oluyor sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
9070XT daha iyi eğer, 57k ya çıkabiliyorsan 5070 Ti sistem alabilirsin.

9070XT daha iyi eğer, 57k ya çıkabiliyorsan 5070 Ti sistem alabilirsin.

O kadar cıkmaz hocam.

Hocam sımdı arkadasımla falan da konustum o 5070 onerdi daha uzun omurlu dedi yazılım konusunda sorun cıkar AMD de falan dedi bir de ben karsılastırmalarına baktım 9070XT daha fazla FPS versede hiçbir test de DLSS FSR dahil edilmemiş devir bir tık yazılım devri evet AMD saf kas iyi ama 5070 yazılımla AMD'yi gecebiliyorsa o daha mantıklı olmaz mı cunku bayağı sınırda fiyat olarak eğer fiyatına değiyorsa alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar cıkmaz hocam.

Hocam sımdı arkadasımla falan da konustum o 5070 onerdi daha uzun omurlu dedi yazılım konusunda sorun cıkar AMD de falan dedi bir de ben karsılastırmalarına baktım 9070XT daha fazla FPS versede hiçbir test de DLSS FSR dahil edilmemiş devir bir tık yazılım devri evet AMD saf kas iyi ama 5070 yazılımla AMD'yi gecebiliyorsa o daha mantıklı olmaz mı cunku bayağı sınırda fiyat olarak eğer fiyatına değiyorsa alacağım.

Amaç oyun ağırlıklıya 9070 XT yapay zeka render işlerinde falan isterseniz 5070. ama FSR4'te gayet iyi DLSS 4 kadar olmasa da. DLSS 3 ten iyi performans veriyor.

O kadar cıkmaz hocam.

5070 uzun ömürlü bir kart değil hocam. 12 GB VRAM'in yaklaşık olarak 3 yılı var. 3 yıl sonunda çok ciddi sorunlar yaşayacak. Benim tavsiyem bütçe çıkıyorsa 5070 Ti, çıkmıyorsa 9070XT.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı