domdom
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar, öncelikle selamlar. Yaklaşık 7 gündür ComfyUI kullanıyorum. Sistemim: Windows 11 Pro, ASUS Prime RX 9070 XT, Ryzen 5 9600X, 32 GB 6000 MHz RAM, 700W PSU, Thermalright kule tipi soğutucu ve ASUS TUF B850M Plus anakarttan oluşuyor. Her yeni workflow’da yeni bir model veya araç denemeye çalıştığımda, sürekli yeni sorunlarla uğraşıyorum. Benim gibi AMD + Windows 11 kullanan çok az kişi olduğu için kimse bu sorunları bilmiyor ya da anlamıyor; bilenler de uğraşmak istemiyor, bu da ayrı bir sıkıntı. Son 7 gün içinde yaşadığım her bir problem için 1 ila 1.5 günümü harcadım ve hâlâ sorunlar devam ediyor. İmkânsız değil, çözülebilecek sorunlar gibi geliyor ama nereye kadar dayanırım bilmiyorum. Mental olarak çok yoruldum. Her sıkıntıda araştırma yapıyorum, ancak yaşadığım problemlere benzer bir örnek bile bulamıyorum. Böyle olunca da her bir sorunla dünyada bir ilki yaşıyor gibi hissediyorum. Şu anda dual boot geçmek çözüm olur mu diye düşünüyorum. Sonuçta ROCm desteği var. Benim için önemli olan render süresi değil, sistemin stabil ve sorunsuz çalışması. Boş vakitlerimde ComfyUI ile uğraşıyorum, onun dışında genelde oyun oynayan birisiyim. Dual boot yaptıktan sonra bilgisayarda hiçbir sorun yaşamayacaksam, yapmak istiyorum. Sistemim göz önüne alındığında aklıma en çok SUSE Linux geliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: