Çözüldü RX 9070XT sistemde ekran donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YusufKacar

Hectopat
  • R5 9600X.
  • B650 Tomahawk.
  • RX9070 XT Nitro+
Sistemim bu. Yakın zamanda topladım. Ekran kartına OC yapmıştım ondan mı oldu bilmiyorum ama oyun testi yaptığımda hiçbir sıkıntı yaşamadım ama video izlerken ekran tamamen dondu, bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Açtığımda driverlarda sorunla başladı kontrol ettiğimde.
ACPI\AMDI0204\2&DABA3FF&0
Böyle bir aygıtın da hata verdiğini gördüm. Önceden de var mıydı bilmiyorum. Ama ne yapsam da gitmedi. Yardımları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bunu yüklemeye çalışıyorum ama uzun süre uyumluluk kontrol ediyor bir ekran gelmiyor.

Bunu dener misin?
  • R5 9600X.
  • B650 Tomahawk.
  • RX9070 XT Nitro+
Sistemim bu. Yakın zamanda topladım. Ekran kartına OC yapmıştım ondan mı oldu bilmiyorum ama oyun testi yaptığımda hiçbir sıkıntı yaşamadım ama video izlerken ekran tamamen dondu, bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Açtığımda driverlarda sorunla başladı kontrol ettiğimde.
ACPI\AMDI0204\2&DABA3FF&0
Böyle bir aygıtın da hata verdiğini gördüm. Önceden de var mıydı bilmiyorum. Ama ne yapsam da gitmedi. Yardımları bekliyorum.

Anakart sürücünü en son sürüm olmak üzere tekrar yükler misin?

Anakart sürücünü en son sürüm olmak üzere tekrar yükler misin?
bunu yüklemeye çalışıyorum ama uzun süre uyumluluk kontrol ediyor bir ekran gelmiyor

Bunu yüklemeye çalışıyorum ama uzun süre uyumluluk kontrol ediyor bir ekran gelmiyor.

Bunu dener misin?

Çözüm
Evet şu an OC halinde kullanıyorum ilk yaptığım zaman RDR2'nin testinde maksimum 220 ortalama 167 aldım su an ortalama yine ayni ama maksimum 200 oldu VRAM2780 +200ofset -90 da voltaj ofsetle kullanıyorum.

Teşekkürler aygıt sorunu çözüldü su an.

Rica ederim hocam 🫡

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı