Yani, adamın evi 20-22 derece senin ev 29 derece.Manisa hocam manisanın sıcağıda pistir 29 derece dışarısı şuan.
Yani, adamın evi 20-22 derece senin ev 29 derece.Manisa hocam manisanın sıcağıda pistir 29 derece dışarısı şuan.
Yani, adamın evi 20-22 derece senin ev 29 derece.
.
Benimkine benzer sorun yaşayanlar olmuş Globalde iade edilmesi söyleeniyor özellikle redditte
manisa geçen yaz 43.4 dereceyi gördü hocam yani kısacası bu kart daha tam yaz gelmeden böyle kavruluyorsa yazın ortasında haziran temmuz gibi ne olur bilmiyorum.Knk sen bilirsin, Hotspot ve çekirdek arasında 15-20 derece oluyor zaten.
43 derece oluyorsa ev, rtx 5070 nasıl fayda sağlasınmanisa geçen yaz 43.4 dereceyi gördü hocam yani kısacası bu kart daha tam yaz gelmeden böyle kavruluyorsa yazın ortasında haziran temmuz gibi ne olur bilmiyorum.n11 den almıştım iadeden başka seçenecek kalmıyor bana mecburen ya rtx 5070 e geçeceğim veya biraz daha para çıkarsa rtx 5070 ti alırım.
Valla öyle yapacağız maalsef43 derece oluyorsa ev, rtx 5070 nasıl fayda sağlasın. Sen klima al reis, pc'yi salla sen kendin kavrulursun.
Birde fan kullanımı 35, 100 değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.