arkadaşlar nitro+rx480 8 gb kullanıyorum işlemci ryzen 5 1600 16 gb ram var 500w psu pcyi yeni topladım uzun zaman sonra ve tam 2 aydır uğraşıyorum birisi forumda ayarları düşürün yazmış işe yaradı amd software programını açıp değerleri düşürdüm cs go ve cod wf oynuyorum artık hiç bir sorun olmadığı gibi oyunları ultrada oynuyorum acaba bu kartın düşürdüğümüz değerleri bios olarak yükleyebiliyormuyuz bu sitede
Sapphire RX 480 VBIOS ürünün sağ tarafta çalışması gereken değerlerini gösteriyor sanırım amd programında ekran kartını overclocklu gibi çalıştırıyor bütün sorun program çok kez ekran kartımdan tereddüt ettim gayet güçlü bir kart gpu saat hızı -20 geri çektim vram ayarını 2000 den 1920 mhz e çektim fan ayarında sıfır rpm ayarını kapatım fanlara ince ayar çektim birileri amd ısınıyor der kart buz gibi min akustik mhz 910 da güç limitini %50 artırdım deneme yanılma ile bir ayar tutturdum gidiyorum bu arada kasanın kapağını da açmıştım hatta öyle paranoya olduki 750w psu takıcam çoğu kişi msi after burner demiş onu kullanmayı anlamadım amd nin programı daha kolay geldi..