"Sen nereden sallıyorsun?"Kardeşim neden sallıyorsun?
2 katı TDP değerinin faturana maximum ayda yansıyacağı 5-10 TL. Bak dikkat et max diyorum. En aşırı kullanımlarda yani. 10TL'den say 120TL yılda fazla fatura ödersin. Durumunu bilmiyorum ama 120TL -en aşırı ihtimallerde bile- için kart seçimini değiştirmek mantıksız.sana şöyle açıklayayım elimdeki guç kaynağı verimli değil bende gtx 950 vardı 90 Watt falan tdp değeri vardı ondan gtx 1070'e geçtim arada 90 watt oynadı fatura 30 lira daha fazla geliyor artık.
İstisnai durumlar.5-10TL yerine 30 lira yansıdı işte verimli bir guç kaynağım olmadığı için.
Önceden 180 yazıp sonradan 280W yazması mı ? O zaman eski üretim Vega' lar 180W, yeniler mi 280W güç tüketiyor ? Attığım mesajda 195W olarak yazmışım ama 215W güç tüketimi var kartın. Bilmediğimden değil, zannediyorum arkadaşımda mevcut olan, UV yapılan Vega 56 değerleri ile karıştırmışım. Ayrıca bazı senaryolar olarak nitelendirdiğin güç tüketimi değerleri diğer kartlar için de mevcut. Stok halde bu kartın güç tüketimleri AMD Radeon Rx Vega 56 İncelemesi - Technopat bu sitenin en sonunda ki ayrıntılar da yazıldığı gibi diğer siteler de referans alındığında benim dediğim rakama ulaşmak mümkün. Bu arada üslup önemli."Sen nereden sallıyorsun?"
İlk başta bende şüphelendim. 180W yazıyordu önceden şimdi sitesine baktım 280W yazıyor... Testlerine baktım bazı senaryolarda 230W bile çektiği oluyor. Demek ki neymiş bazı insanlar sallamıyormuş...
Önceden 180W yazıyor dediğim başka kaynaklarda Pcpartpicker, ComputerBase.de gibi gibi.Önceden 180 yazıp sonradan 280W yazması mı?
Zaten konu sahibi UV yapacağı için güç tüketimi sıkıntı olmaz.
Yalnız şunu söyleyeyim;
Konu sahibinin parça seçimlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum.
İşlemci için bir şeyler diyecektim ama fiyatından dolayı tercih ettiğinizi düşünüyorum(600₺). Daha yeni baktım fiyatına.
- O kasanın içinde gelen güç kaynağı bazı Tier List'lerde en aşağıya yazılıyor bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Önceden 180W yazıyor dediğim başka kaynaklarda Pcpartpicker, ComputerBase.de gibi gibi.
Attığın Technopat bağlantısında referans tasarım var. Referans tasarımlar genellikle özel soğutmalı modellerden daha az güç tüketiyor.
![]()
Sapphire Radeon RX Vega 56 Pulse im Test (Seite 3)
Radeon RX Vega 56 Pulse im Test: Sapphires abgespeckte Vega mit dem Nano-PCB / Lautstärke und Temperaturwww.computerbase.de
Güç olarak 600W'ta yeterlidir.Bu ikisi yeter mi RX Vega 56'ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.