RX VEGA 56 vs GTX 1660 Ti

Herhangi bir kronik sıkıntısı yok. Tasarımı da Vega 56 için gayet uygun. Şirket de bu konuda herhangi bir açıklama yapmamış. Tek revizyon var zaten kartta. Gözden kaçırdığım bir yer mi var?
Daha önce de duymuştum o model de kronik sıkıntı diye ama üstüne gitmemiştim. Şimdi merak ettim millet neye dayanarak diyor acaba

Herhangi bir kronik sıkıntısı yok. Tasarımı da Vega 56 için gayet uygun. Şirket de bu konuda herhangi bir açıklama yapmamış. Tek revizyon var zaten kartta. Gözden kaçırdığım bir yer mi var?
Bu model kronik sorunlu. VRM'lerin arkasında soğutma görevi görecek bir madde vs olmadığı için VRM'ler fena ısınıyor.

Gigabyte modeli sıkıntıli. Diğer modellerin fiyat farkına bakın. Ne demek isteyeceğimi anlayacaksınız.

Bu model kronik sorunlu. VRM'lerin arkasında soğutma görevi görecek bir madde vs olmadığı için VRM'ler fena ısınıyor.
Sıcaklık olarak bi' sıkıntı gözükmüyor.
Gigabyte modeli sıkıntıli. Diğer modellerin fiyat farkına bakın. Ne demek isteyeceğimi anlayacaksınız.
200-300 TL kadar fark var. Pek bi' şey anlamadım.

Bu kart deneysel bir kart uzak durun bence oyuncular icin degil yerinizde olsam bunun yerine en az 1660 ti fln alirdim kronik sorunlari da cabası
Gigabyte modeli öyleymiş. Ancak diğer modellerle ilgili hiç bi olumsuz yorum duymadım. Ayrıca 1660 ti'dan oldukca güçlü bi kart gibi gözüküyor. Neye dayanarak almayın diyorsunuz ?
Sapphire modelini almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı