RX Vega 56 vs RX 580

kalimaki

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 1080p oyun için, genelde Rust, PUBG, LoL gibi oyunlar oynacayacağım ve Freesync monitörlerin uygun fiyatlı olmasından dolayı Nvidia sevdamdan vazgeçerek Vega 56 ile RX 580 arasında kararsız kaldım. İşlemci olarak Ryzen 2600 temelli bir sistem toplayacağım. Sizce hangi kartı seçmeliyim ve Vatan Bilgisayar'da bu model çok uyguna satılıyor. Sapphire modellerine göre ne gibi farkı var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vega 56 daha iyi bir kart. GTX 1070'e yakın bir kart.

Yorumlar için teşekkür ederim. Peki genel olarak Amd için Sapphire öne çıkan bir marka. Fazla performans farkı olur mu Asus ile aralarında. Birde Bu linkini attığım kart bayağı ağır sanırsam. Anakart katili olmasın bu ?
Vega 56 yerine Nanokatalog üzerinden 2322 TL'ye İnno3D GTX 1070 alınabiliyor.
Birde freesync ile kombinlemeyi düşünüyorum. Sence genede 1070 mi tercih etmem gerekiyor?

Bu akrtların OC versiyonları ve başka modelleri dışında aralarında FPS fark yok. Hatta hiçbir kartta yok FPS fark olsa bile en fazla 3 FPS falandır. RX Vega 56 al Freesync ile güzel olur.

Bu akrtların OC versiyonları ve başka modelleri dışında aralarında FPS fark yok. Hatta hiçbir kartta yok FPS fark olsa bile en fazla 3 FPS falandır. RX Vega 56 al Freesync ile güzel olur.

Bu linkini attığımı almamı tavsiye eder misiniz? OC versiyon mu bu kart?
Yavaş yavaş sistemi toplamaya başlayayım diyorum.
Kasa elimde mevcut Dark N10 (Daha önce de kullandım memnunum ve bu hediye geldi.)

Bu linkini attığımı almamı tavsiye eder misiniz? OC versiyon mu bu kart?
Yavaş yavaş sistemi toplamaya başlayayım diyorum.
Kasa elimde mevcut Dark N10 (Daha önce de kullandım memnunum ve bu hediye geldi.)
Rog Strix serisinin zaten saat hızları diğer modellere göre yüksek. Dark N10 malzeme kalitesi olarak giriş seviyesi olsa da fiyatına göre gelen fan sayısı, hava akışı tatmin edici. Ekran kartını alın şimdilik. Uzun vadede bir sistem bekliyorsan Ryzen 5 3600X falan alırsın. Ryzen 3 3300X bile RX Vega 56 besleyecek güçte çıkar bence.

Cevabın için teşekkür ederim. Sorma zaten geçende kuzene bir sistem topladık. Ağlıyor bana. Ryzen 2400G Rx 580 sistem. İşlemcide x8 x16 slot olayı varmış. Rezil olduk.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı