RX Vega 64 vs RTX 2060

Özel sıvı soğutma düşünüyorum bu yüzden benim de ilgimi çekti Vega kartlar referans tasarım olması önemli değil o yüzden ne diyorsunuz özel sıvı soğutma için alınır mı?

Özel sıvı soğutma düşünüyorum bu yüzden benim de ilgimi çekti Vega kartlar referans tasarım olması önemli değil o yüzden ne diyorsunuz özel sıvı soğutma için alınır mı?
Alınabilir ama özel soğutma + Vega 64 neredeyse RTX 2080, hatta 2080Ti parasına geliyor. Bir düşünün isterseniz bunu :)

Alınabilir ama özel soğutma + Vega 64 neredeyse RTX 2080, hatta 2080Ti parasına geliyor. Bir düşünün isterseniz bunu :)
Benim amacım özel sıvı soğutma yapmak zaten eğer 2080 alırsam bütçe kalmıyor. 2070 alabilirim belki biraz zorlayıp ama henüz 2070 için soğutma blokları gelmemiş. Neyse biraz daha bekleyeyim bari.

Neden custom sıvı soğutma yaptığınızı sorabilir miyim? Ya daha soğuk çalışması için ya da görüntü için yapıyorsunuz, ki performanstan ödün vermenize değmeyecek.

Neden custom sıvı soğutma yaptığınızı sorabilir miyim? Ya daha soğuk çalışması için ya da görüntü için yapıyorsunuz, ki performanstan ödün vermenize değmeyecek.
Yıllardır yapmak istiyordum fırsat olmadı hiç ama şimdi yapabilecek durumdayım. Yatak odamda yer olmadığı için salona kuracağım sistemi, güzel bir köşe olsun istiyorum, diğer çevre bileşenleriyle birlikte beyaz ağırlıklı güzel bir sisteme niyetliyim hayırlısı bakalım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı