RX470 sistem oyunda kapanıyor

Gökberk3935

Centipat
Merhaba arkadaşlar sistemim.
i7 4790.
H81-H3-M4 anakart (1600)
12 GB RAM (1600) DDR3.
Coolmaster 600W+80.
Ekran kartım GT1030'du hiç sıkıntı yaşamadım üst modele yani RX 470 Gaming 4 GB modeline geçtim. Driver'ları kurdum PC açıldı ama oyuna girince PC kendini kapatmaya başladı. Birkaç kere denedim normal zamanda fanlar çalışıyor hatta MSI Gaming uygulamasından extra soğutmaya aldığımda da kart buna cevap veririyor. Ama oyuna girince 90 dereceye kadar ısınıyor sonra kapanıyor. Oynadığım oyunda kart için basit sayılabilecek oyun CS:GO.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de çok eskiden kare monitörler var ama onlarda da olmuyor bir o tüplü de çalıştı.

O zaman GPU'da bir sorun var gibi görünüyor çok saçma bir durum. Nereden aldıysanız geri iade ediniz darboğaz oldu deyin bir şey deyin başka bir şeyler bakınız.

Tabi canım bende öyle düşünüyordum o tüplüde maks 60 derece gördü şimdi cs go ya giriyorum kart için basit oyun 90 dereceye kadar ısınıp kapatıyor kendini
GPU da sıkıntı olup olmadığını nasıl anlarım program falan var mı

Tabi canım bende öyle düşünüyordum o tüplüde maks 60 derece gördü şimdi CS:GO'ya giriyorum kart için basit oyun 90 dereceye kadar ısınıp kapatıyor kendini.

Her şeyi kontrol ettik bakmadığımız hiçbir şey kalmadı tek seçenek ekran kartı değişmek. Tüplüde düşük çözünürlük olduğu için yük binmiyor olabilir.

Her şeyi kontrol ettik bakmadığımız hiçbir şey kalmadı tek seçenek ekran kartı değişmek. Tüplüde düşük çözünürlük olduğu için yük binmiyor olabilir.
Oyunu açtığım gibi dayanıyor 90 a

Dosya Ekleri

• 7B7CCC72-A40E-468C-9D72-316779EEF0B3.png
    7B7CCC72-A40E-468C-9D72-316779EEF0B3.png
    176,2 KB · Görüntüleme: 35
İşlemci sıcaklığın düşük gayet iyi ekran kartın cayır cayır maşallah. radyatörleri söküp temizlettirdinizmi macun falan sürüldümü ??
Size fotoğrafı çekene kadar 60 tan 88 oldu bugün yaptıramadım hocam yarın gel dedi temizleyip macunlamak için ama onun da fayda edeceğini sanmıyorum 2 saat oyun açıklen böyle olmuyor çünkü 2 dakikada oluyor

Size fotoğrafı çekene kadar 60tan 88 oldu bugün yaptıramadım hocam yarın gel dedi temizleyip macunlamak için ama onun da fayda edeceğini sanmıyorum 2 saat oyun açıklen böyle olmuyor çünkü 2 dakikada oluyor.

Bence etki edecektir soğutucu tam temas etmiyor olabilir macun sürülüp radyatörlerin iyice tozlarının alınması gerek sıcaklıklar düşecektir. En azından 85'i geçmesin öyle idare edebilirsin MSI Afterburner ile fanları %100'de çalıştır ekran kartının resmini de atar mısın.

Bence etki edecektir soğutucu tam temas etmiyor olabilir macun sürülüp radyatörlerin iyice tozlarının alınması gerek sıcaklıklar düşecektir. En azından 85'i geçmesin öyle idare edebilirsin MSI Afterburner ile fanları %100'de çalıştır ekran kartının resmini de atar mısın.
2 dakikada bu değerlere ulaştığı için benim ümidim kalmadı gibi hocam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı