RX480 Sistem İçin Güç Kaynağı Önerisi

• Konuyu başlatan eqewq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.888
@Fatih Toprak Kişiden kişiye göre değişir ama bu FPS değerlerinde gözle görürsün. Dikkatli biri değilsen fazla hissetmeme durumları da var. Yırtılmanın önüne geçebilme için V-SYNC açık yapıp FPS'yi sabitleyebilirsin, bu şekilde yırtılma yaşanmaz. Bu sadece sistem yormayan oyunlar için geçerli bir durum yoksa 144 HZ monitör de yüksek grafikli oyunlar da hiç bir kart 2K-1080P gibi çözünürlükte bu FPS değerlerinin üstüne çıkamaz.

GTX 1070' i 2K ayarlarda kullanıp 144HZ' e varamadığımız için fazla yaşanmaz diyorsun yani ? O zaman G-SYNC az önce dediğim durum için olmazsa olmaz değil. Ben böyle anladım. Umarım doğru anlamışımdır. :)

@Fatih Toprak Kişiden kişiye göre değişir ama bu FPS değerlerinde gözle görürsün. Dikkatli biri değilsen fazla hissetmeme durumları da var. Yırtılmanın önüne geçebilme için V-SYNC açık yapıp FPS'yi sabitleyebilirsin, bu şekilde yırtılma yaşanmaz. Bu sadece sistem yormayan oyunlar için geçerli bir durum yoksa 144 HZ monitör de yüksek grafikli oyunlar da hiç bir kart 2K-1080P gibi çözünürlükte bu FPS değerlerinin üstüne çıkamaz.
Katılıyorum, G-SYNC, bütçeniz için bir lüx. O yüzden, 2K 144 Hz monitor yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı