RX550 kartın fanları dönmüyor

programmerr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. RX550 model ekran kartının fanı dönmüyor. Bu haliyle boşta sıcaklıklar 50 derece civarı. AMD programından fanların dönüş hızını en yükseğe alıyorum fakat yine de dönmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar hepinize merhaba. RX550 model ekran kartının fanı dönmüyor. Bu haliyle boşta sıcaklıklar 50 derece civarı. AMD programından fanların dönüş hızını en yükseğe alıyorum fakat yine de dönmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Oyuna girin bir de öyle deneyin. AMD'de 55 derece üstünde dönüyor diye biliyorum.

Gelişmiş ekran kartlarında sıcaklık belli bir dereceyi geçmeden ve bellı bır yük binmeden fanlar çalışmaz.

Boşta dönmemesi normal diye biliyorum ben. Oyunda falan dönmemesi anormal.

Boşta değil hocam fan hızını yükseltiyorum dönsün diye Manuel olarak ama dönmüyor. Valoranttada sıcaklık 92 dereceye çıkıyor fakat dönmüyor. Ama ekran kartını bilgisayar görüyor. Var mıdır bir çözümü? Ç

Bu arada ek olarak aciliyetim var. Çözüm önerisi yoksa mecburen yeni bir kart alacağım. Çözüm önerileri gelirse çok memnun olurum.

Boşta değil hocam fan hızını yükseltiyorum dönsün diye manuel olarak ama dönmüyor. Valorant'ta da sıcaklık 92 dereceye çıkıyor fakat dönmüyor. Ama ekran kartını bilgisayar görüyor. Var mıdır bir çözümü? Ç

Oha o zaman sıkıntı büyük Afterburner indirin oradan ayarlayın otomatik bilgisayar açılırken kendisi o ayarladığınız fan süratine döner.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı