RX550 sistem GTA 5 Redux modunu kaldırır mı?

EtiCrax

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir sorum olacaktı YouTube'da videosunuda bulamadım. Redux modu GTA 5'in legacy versiyonunda Redux modunda kaç FPS alırım? DirectX sürümüm ise 10.1

Merhaba, bir sorum olacaktı YouTube'da videosunuda bulamadım. Redux modu GTA 5'in legacy versiyonunda Redux modunda kaç FPS alırım? DirectX sürümüm ise 10.1

Sistem gereksimlerini tahmin mi edecegiz?

Sadece ekran kartına bağlı değil ki GTA 5, işlemciyi vs. filan da söyleseydiniz.

Sadece ekran kartına bağlı değil ki GTA 5, işlemciyi vs. filan da söyleseydiniz.
Hocam sistemim zaten imzam kısmında yazıyor ama ben yinede söyleyeyim İntel i510400f birde 8 gb ramim mevcut.

İmzasında yazıyor sistemi kötü kaldırmaz.

Max 15FPS diye düşünüyorum eğer kaliteli mod ise.
Hocam ben 15 fps olacağını sanmıyorum aşırı iyi bir grafik modu değil sadece biraz grafikleri düzeltiyor o kadar.

Hocam sistemim zaten imzam kısmında yazıyor ama ben yine de söyleyeyim Intel i510400F bir de 8 GB RAM'im mevcut.

İlk elenen RAM oldu 8 GB aşırı düşük ayrıca internetde izledim benim sistemde kasıyor seninki açmaz bile.

Hocam sistemim zaten imzam kısmında yazıyor ama ben yine de söyleyeyim Intel i510400F bir de 8 GB RAM'im mevcut.

Sisteminizin imzada yazması önemli değil her konuda belirtmeniz gerekiyor hocam.

İlk elenen RAM oldu 8 GB aşırı düşük ayrıca internetde izledim benim sistemde kasıyor seninki açmaz bile.
Hocam WinMemoryCleaner kullanıyorum sanal ramimde var toplamda 14 gb filan yapıyor yani.

Sisteminizin imzada yazması önemli değil her konuda belirtmeniz gerekiyor hocam.
Hocam imza bu yüzden var ya zaten insanlar görüp ona göre yazsın diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı