RX560 VGA dönüştürücü ile kullanmak sıkıntı yaşatır mı?

Fatih Erdemli

Kilopat
Bilgisayarımı geliştirmek için RX560 almaya karar verdim alacağım kart:

Benim monitörümde sadece VGA girişi var HDMI to VGA dönüştürücü ile kullanmayı düşünüyorum sizce sıkıntı çıkar mı?
Bir de başka bir soru olarak benim anakartım PCI-e Express 2.0 destekliyor 3.0 olan bu kartı anakartıma takabilir miyim bir sıkıntı çıkar mı?

Bakkaldan 5 TL'ye dönüştürücü almayın lütfen sonra tüm dönüştürücüler bozuk diye söyleniyorsunuz:

Takarsın ama biraz performans kaybı olur. Tam modelini söylesen iyi olur.

Ayrıca 2 GB modelini almak büyük hata olur:

75 Hz monitörle kullanıyorsanız tam 75Hz alamayabilirsiniz. Dönüştürücü kullandığınız için Exxen izleyemezsiniz. Başka da bir şey yok. Yukarıdaki arkadaşın attığı Dark HDMI to VGA dönüştürücüden alabilirsiniz.

Bilgisayarımı geliştirmek için RX560 almaya karar verdim alacağım kart:

Benim monitörümde sadece VGA girişi var HDMI to VGA dönüştürücü ile kullanmayı düşünüyorum sizce sıkıntı çıkar mı?
Bir de başka bir soru olarak benim anakartım PCI-e Express 2.0 destekliyor 3.0 olan bu kartı anakartıma takabilir miyim bir sıkıntı çıkar mı?

Bir sorun çıkarmaz hocam ama bence 2. ele yönelin https://www.letgo.com/tr-tr/i/sapph...ning-yok_876b1ab8-6897-46a0-9d53-693b334544c7

Screenshot_23.png

Ben her ne kadar HDMI to VGA adaptörü kullansam da NVIDIA HDCP desteklediğini söylüyor monitörümün. HDCP'yi test edebileceğim bir yer var mı Exxen dışında?

4 aydır bunu kullanıyorum sorun yaşamadım, öneririm.

Ayrıca o fiyata RX 560 4 GB modelleri bulunabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı