GameLoop ile PUBG Mobile oynuyorum ama GameLoop'tan çıkmak için çarpıya basıp kapatınca bilgisayar hiç tepki vermiyor ve 5 saniye içinde mavi ekran hatası veriyor.
Sonra bilgisayari açınca Radeon settingsden WattMan ayarları geri yüklendi bildirimi geliyor.
Bu sadece GameLoop'u kapatınca oluyor diğer hiçbir oyunda veya programda bu hayatı almıyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
www.technopat.net
Paylaşırsanız, daha fazla detayı görebilir, ona göre çözüm bulabiliriz.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
www.technopat.net
Paylaşırsanız, daha fazla detayı görebilir, ona göre çözüm bulabiliriz.
Sitede denk geldim de GameLoop'tan kaynaklı oluyormuş genelde. İstersen BlueStacks 5 üzerinden oynamaya devam edebilirsin. GameLoop'u kaldırarak sorun çözmüşler çünkü.
Sitede denk geldim de GameLoop'tan kaynaklı oluyormuş genelde. İstersen BlueStacks 5 üzerinden oynamaya devam edebilirsin. GameLoop'u kaldırarak sorun çözmüşler çünkü.
Oyun hileden geçilmiyor, nasıl oynuyorsun merak ettim. GameLoop'un güncellemesi varsa bi bak, sil, tekrardan sıfır kurulum yap, daha da olmazsa ve silmek zorunda kalırsan eğer, mecbur başka emulator'lere yönelmen gerekecek.
Oyun hileden geçilmiyor, nasıl oynuyorsun merak ettim. GameLoop'un güncellemesi varsa bi bak, sil, tekrardan sıfır kurulum yap, daha da olmazsa ve silmek zorunda kalırsan eğer, mecbur başka emulator'lere yönelmen gerekecek.
Evet çok hile var 1 hafta önce hesabımı haksız yere 10 sene banladilar. Benden sonra 4 arkadaşım daha ban yedi hepsi 1 ay yerken ben 10 sene yedim. Tam dedim silicem oyunu oynamicam falan geçen gün banimi açmışlar yeniden başladım. Ve gameloop şimdi 90 tam fps veriyor o yüzden değişesim yok açıkçası