RX570 GameLoop'u kapatınca mavi ekran hatası veriyor

Alprsnclk

Femtopat
Herkese merhaba.
Sistemim: i5 4570 işlemci
MSI RX570 4 GB ekran kartı
8 GB RAM 1600 MHz DDR3 (2x4)

GameLoop ile PUBG Mobile oynuyorum ama GameLoop'tan çıkmak için çarpıya basıp kapatınca bilgisayar hiç tepki vermiyor ve 5 saniye içinde mavi ekran hatası veriyor.

Sonra bilgisayari açınca Radeon settingsden WattMan ayarları geri yüklendi bildirimi geliyor.

Bu sadece GameLoop'u kapatınca oluyor diğer hiçbir oyunda veya programda bu hayatı almıyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20211118_003538.jpg
    IMG_20211118_003538.jpg
    142,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20211118_003533.jpg
    IMG_20211118_003533.jpg
    173,7 KB · Görüntüleme: 40

Paylaşırsanız, daha fazla detayı görebilir, ona göre çözüm bulabiliriz.

Paylaşırsanız, daha fazla detayı görebilir, ona göre çözüm bulabiliriz.
Eve geçince yapacağım teşekkürler.

Sitede denk geldim de GameLoop'tan kaynaklı oluyormuş genelde. İstersen BlueStacks 5 üzerinden oynamaya devam edebilirsin. GameLoop'u kaldırarak sorun çözmüşler çünkü.
Hocam onu denemiştim ve hoşuma gitmemişti. Bir ara bu sorunu da çözmüştüm zaten yine patlak verdi inşallah bu kez son bulur

Hocam onu denemiştim ve hoşuma gitmemişti. Bir ara bu sorunu da çözmüştüm zaten yine patlak verdi inşallah bu kez son bulur
Oyun hileden geçilmiyor, nasıl oynuyorsun merak ettim. :D GameLoop'un güncellemesi varsa bi bak, sil, tekrardan sıfır kurulum yap, daha da olmazsa ve silmek zorunda kalırsan eğer, mecbur başka emulator'lere yönelmen gerekecek.

Oyun hileden geçilmiyor, nasıl oynuyorsun merak ettim. :D GameLoop'un güncellemesi varsa bi bak, sil, tekrardan sıfır kurulum yap, daha da olmazsa ve silmek zorunda kalırsan eğer, mecbur başka emulator'lere yönelmen gerekecek.
Evet çok hile var 1 hafta önce hesabımı haksız yere 10 sene banladilar. Benden sonra 4 arkadaşım daha ban yedi hepsi 1 ay yerken ben 10 sene yedim. Tam dedim silicem oyunu oynamicam falan geçen gün banimi açmışlar yeniden başladım. Ve gameloop şimdi 90 tam fps veriyor o yüzden değişesim yok açıkçası

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı