RX570+ Ryzen 3 3200G Sistem Ağır İşliyor

Brom teşekkürler duygularımı benim yerime dile getirdiğin için teşekkürler. Hala sorun üzre çalışıyorum ama kayda değer bir gelişme elde edemedim. Sanırım format denemek durumundayım.

Ban geliyor gibi. Bu arada size yardımcı olmaya çalışan insanlara ergen gibi "beni anlamıyorsunuz yha" yapmanıza gerek yok. Tek çözümü SSD bu problemin 2013 ten beri aynı sorunla karşılaşıyordum daha yeni SSD aldım ve rahatladım. Bunca senedir boşa ıstırap çekmişim.

Eski diskler kullanılmaz. Sıfır 1TB HDD alsan dahi bayağı fark olduğunu anlarsın. Ama SSD şart

Sistemi SSD alasıya kadar 5 gün HDD(Toshiba P300 3 TB) ile kullandım ve hayatımın en işkenceli dolu 5 günüydü SSD'ye geçip rahatladım. Samsung 850 Evo 250 GB SSD'ye yüklü sistem, 960 Evo 500 GB'a deneme amaçlı kurdum ve aralarında nerdeyse fark yok.

Son düzenleme:
HDTune programıyla harddiskte hata araması yapar mısın?
"Current pending sector" hatası alıyorum.
Harddisk'in çöp olmuş, ya yenisini alman lazım ya da SSD. Yeni sistemlere eski disk takılmamalı artık.
Dostum SİSTEM YENİ .
Şimdi öncelikle yardımcı olmayacaksan yorum yapmamayı tercih etmelisin, şahsi fikrim bu yönde. Tek çözümü ssd demişsin. Cehalet sezdim bakınız günlerdir bakıyorum probleme ve en sonunda hatayı gördüm üzerinde çözüme yönelik çalışkmaktayım lakin bu yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar sayesinde oldu gelip ayar vereyim falan muhabbetleri değil haberiniz olsun teşekkür ediyorum.
Teşekkürler. Umarım bir gün sahip olurum ve tavsiyenize uyarım
Malesef bir çözüme kavuşturmadı beni lakin şuan "current pending" hatası ile karşı karşıyayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…