Yani öyle ama yinede ekran kartımı yüksekte kullanmak istiyorum Nasıl yapılır ya bilen yokmuEvet, öyle olur. Ancak 140 FPS alıyorsanız fazlasının pek de önemi yok. Fazla takılmayın.
Yani öyle ama yinede ekran kartımı yüksekte kullanmak istiyorum Nasıl yapılır ya bilen yokmuEvet, öyle olur. Ancak 140 FPS alıyorsanız fazlasının pek de önemi yok. Fazla takılmayın.
Sabit değil.FPS'iniz sabit değil değil mi?
Hocam zaten takmamda dediğim şey ekran kartımın iyi performans almasını istiyorum normalinden düşük olmaması lazımO halde dediğim gibi muhtemelen RAM dolayısıyla kısıtlanıyorsunuz. Şu an bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.
FPS sayacını kapatın ve keyfinize bakın takmayın bu kadar.
Afterburner ile denedim gpu inip düşüyor 0 oluyor 100 e çıkıyor 50 ye düşüyor 80 e çıkıyor vb. ama hiçbir şekilde akıcık ve fps drop yaşamıyorumXbox game bar a güvenmeyin. Afterburner indirerek oyun içi değerlerini atın. 140 FPS zaten yeterli bir değer. %40 kullanım olsaydı 140 FPS alamazdınız.
Programlar yanlış gösteriyor o zaman. Öyle bir şey olsaydı FPS de sürekli iner çıkardı.Afterburner ile denedim gpu inip düşüyor 0 oluyor 100 e çıkıyor 50 ye düşüyor 80 e çıkıyor vb. ama hiçbir şekilde akıcık ve fps drop yaşamıyorum
Tam olarak nasıl öğrenebilirim?Düşük kullanıyorsa nasıl arttırabilirimProgramlar yanlış gösteriyor o zaman. Öyle bir şey olsaydı FPS de sürekli iner çıkardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.