RX570 ve Ryzen 5 1600 sistemde düşük GPU kullanımı

O halde dediğim gibi muhtemelen RAM dolayısıyla kısıtlanıyorsunuz. Şu an bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.
FPS sayacını kapatın ve keyfinize bakın takmayın bu kadar.

O halde dediğim gibi muhtemelen RAM dolayısıyla kısıtlanıyorsunuz. Şu an bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.
FPS sayacını kapatın ve keyfinize bakın takmayın bu kadar.
Hocam zaten takmamda dediğim şey ekran kartımın iyi performans almasını istiyorum normalinden düşük olmaması lazım:)

Performans kaybınızın sebebini söyledim. Ultrada oynamıyorsanız alıp da deneyin bakalım o zaman ne oluyor.

Xbox game bar a güvenmeyin. Afterburner indirerek oyun içi değerlerini atın. 140 FPS zaten yeterli bir değer. %40 kullanım olsaydı 140 FPS alamazdınız.
Afterburner ile denedim gpu inip düşüyor 0 oluyor 100 e çıkıyor 50 ye düşüyor 80 e çıkıyor vb. ama hiçbir şekilde akıcık ve fps drop yaşamıyorum

Afterburner ile denedim gpu inip düşüyor 0 oluyor 100 e çıkıyor 50 ye düşüyor 80 e çıkıyor vb. ama hiçbir şekilde akıcık ve fps drop yaşamıyorum
Programlar yanlış gösteriyor o zaman. Öyle bir şey olsaydı FPS de sürekli iner çıkardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı