RX570 vs GTX1050 Ti

Mining işi en fazla Nvidia kartlarla yapıldı, bunu da araştırabilirsin. 10 tane mining station aç Youtube'dan. Kaç tanesinde AMD kullanılıyor, kaç tanesinde Nvidia'nın üst düzey ekran kartları kullanılıyor incele.
AMD'nin mining ile birlikte anılmasının tek sebebi düşük ekran kartı üretimleri olması ve mining zamanında bu üretim hacminden dolayı ekran kartlarına erişilemiyor olması. Hepsi bu.

Bunlar yeterli sanırım.

Bunlar yeterli sanırım.
Ezbere link gönderiyorsun. Birisinde eleman kartı kendisi termal macun süreyim derken bozmuş diğerinde ise fazlarla alakalı bir sorun var, büyük ihtimalle mosvet arızası. Ekrana görüntü geldiğini yüke girince kapandığını söylüyor. Hiçbirisinde çip arızası yok. Çip arızası bul getir çok istiyorsan.
@231981 İnsan kendi verdiği linke girmez mi ya. Kendinizi bir marka için niye şu durumlara sokuyorsunuz arkadaşım?

Ezbere link gönderiyorsun. Birisinde eleman kartı kendisi termal macun süreyim derken bozmuş diğerinde ise fazlarla alakalı bir sorun var. Ekrana görüntü geldiğini yüke girince kapandığını söylüyor. Hiçbirisinde çip arızası yok. Çip arızası bul getir çok istiyorsan.
@231981 insan kendi verdiği linke girmez mi ya. Kendinizi bir marka için niye şu durumlara sokuyorsunuz arkadaşım?

Bahane üretmeye meyilli birisin belli. Sana çipi arızalı kartta atsam farklı farklı bahaneler yazmaya devam edeceksin. Macun sürmeyle kart bozulmaz zaten.

AMD'nin üst düzey ekran kartları mining için kullanılsa o kartlarda da sorun olmazdı. Bana mining için kullanılan GTX 1060 gösterebilir misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Al kardeşim.
Bahane üretmeye meyilli birisin belli. Sana çipi arızalı kartta atsam farklı farklı bahaneler yazmaya devam edeceksin. Macun sürmeyle kart bozulmaz zaten.
Biz çiple alakalı konuşuyoruz. Geliyorsun adamın kendi elleriyle bozduğu kartı atıyorsun. Şaka falan mı bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
al kardeşim.

Biz çiple alakalı konuşuyoruz birader. Geliyorsun adamın kendi elleriyle bozduğu kartı atıyorsun. Şaka falan mı bu?

Dostum ikinci linke iyi bak. Adamın yazdığını aynen yazıyorum buraya. Ürun oyun esnasinda yuke binince goruntu gidebiliyor. Bazen de sorunsuz calisiyor. Çip arızası işte açık ve net. Daha ne uzatıyorsun konuyu? Bak bana arızalı 1050 Ti bul dedin buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Al kardeşim.

Biz çiple alakalı konuşuyoruz birader. Geliyorsun adamın kendi elleriyle bozduğu kartı atıyorsun. Şaka falan mı bu?

Al kardeşim.

Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya yazık olur adabına.

Dostum ikinci linke iyi bak. Adamın yazdığını aynen yazıyorum buraya. Ürun oyun esnasinda yuke binince goruntu gidebiliyor. Bazen de sorunsuz calisiyor. kör müsün? Çip arızası işte açık ve net. Daha ne uzatıyorsun konuyu? Bak bana arızalı 1050 Ti bul dedin buldum. Ayrıca birader falan hayırdır?
Reballing arızasında ekran hiçbir şekilde görüntü gelmez. Üslubuna dikkat et. Çip arızalarında görüntü asla gelmez ekrana. Faz arızalarında yani çip dışında gelişen durumlarda yaşanır bu söylediğin bilmiyor olabilirsin. Teknik servis değilsin neticede tamam sorun yok. Ama söylüyoruz doğrusunu yine anlamıyorsun.

İnsan kendinden bilirmiş zaten 😄
Reballing arızasında ekran hiçbir şekilde görüntü gelmez. Üslubuna dikkat et. Çip arızalarında görüntü asla gelmez ekrana. Faz arızalarında yani çip dışında gelişen durumlarda yaşanır bu söylediğin bilmiyor olabilirsin. Teknik servis değilsin neticede tamam sorun yok. Ama söylüyoruz doğrusunu yine anlamıyorsun.

Üslubum yerine merak etme sen. Birader diyen ben değilim sensin. Bence sen üslubuna dikkat et.

Doğru diyorsun dostum. Yazık ama. Doğru bilgiyi arayıp erişmek yerine sen burada ne kadar kanıtlarsan kanıtla yanlışı savunuyorlar. Yapacak bir şey yok.
İnsan kendinden bilirmiş zaten 😄

Üslubum yerine merak etme sen. Birader diyen ben değilim sensin. Bence sen üslubuna dikkat et.
Birader dedim küfür ettim sanki üslubuna dikkat et diyor. 😄 Burada adamla bir saattir çipler hakkında tartışıyoruz. Çip arızalarından bahsediyoruz, attığın iki arızada da çipler sağlam. Birisinde faz arızası var diğerinde ise temelli adam kendisi işlemciye termal macun sürmek için kartı açarken bozmuş. Sonra geliyorsun burada kör falan diyorsun. Ben görüyorum sana çiple alakalı arıza olmadığını söylüyorum sen anlama güçlüğü çekiyorsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı