Mining işi en fazla Nvidia kartlarla yapıldı, bunu da araştırabilirsin. 10 tane mining station aç Youtube'dan. Kaç tanesinde AMD kullanılıyor, kaç tanesinde Nvidia'nın üst düzey ekran kartları kullanılıyor incele.
AMD'nin mining ile birlikte anılmasının tek sebebi düşük ekran kartı üretimleri olması ve mining zamanında bu üretim hacminden dolayı ekran kartlarına erişilemiyor olması. Hepsi bu.
Ezbere link gönderiyorsun. Birisinde eleman kartı kendisi termal macun süreyim derken bozmuş diğerinde ise fazlarla alakalı bir sorun var, büyük ihtimalle mosvet arızası. Ekrana görüntü geldiğini yüke girince kapandığını söylüyor. Hiçbirisinde çip arızası yok. Çip arızası bul getir çok istiyorsan.ASUS Expedition GTX 1050 Ti Arızalı | DonanımHaber Forum
Kartın macununu değiştirme gibi bi işe giriştim taktım sisteme 5 dk filan görüntü verdi bi anda görüntüyü kesti daha sonrada görüntü alamadım karttan,forum.donanimhaber.com
Satilik Arizali gtx 1050 ti 4gb | DonanımHaber Forum
Merhaba, Urun oyun esnasinda yuke binince goruntu gidebiliyor.Bazende sorunsuz calisiyor. Fiyat 325 tl dir. Takas dusunmemekteyim.forum.donanimhaber.com
Bunlar yeterli sanırım.
AMD'nin üst düzey ekran kartları mining için kullanılsa o kartlarda da sorun olmazdı. Bana mining için kullanılan GTX 1060 gösterebilir misin?Nvidia'nın üst düzey ekran kartları kullanılıyor incele.
Ezbere link gönderiyorsun. Birisinde eleman kartı kendisi termal macun süreyim derken bozmuş diğerinde ise fazlarla alakalı bir sorun var. Ekrana görüntü geldiğini yüke girince kapandığını söylüyor. Hiçbirisinde çip arızası yok. Çip arızası bul getir çok istiyorsan.
@231981 insan kendi verdiği linke girmez mi ya. Kendinizi bir marka için niye şu durumlara sokuyorsunuz arkadaşım?
Al kardeşim.AMD'nin üst düzey ekran kartları mining için kullanılsa o kartlarda da sorun olmazdı. Bana mining için kullanılan GTX 1060 gösterebilir misin?
Biz çiple alakalı konuşuyoruz. Geliyorsun adamın kendi elleriyle bozduğu kartı atıyorsun. Şaka falan mı bu?Bahane üretmeye meyilli birisin belli. Sana çipi arızalı kartta atsam farklı farklı bahaneler yazmaya devam edeceksin. Macun sürmeyle kart bozulmaz zaten.
al kardeşim.
Biz çiple alakalı konuşuyoruz birader. Geliyorsun adamın kendi elleriyle bozduğu kartı atıyorsun. Şaka falan mı bu?
Al kardeşim.
Biz çiple alakalı konuşuyoruz birader. Geliyorsun adamın kendi elleriyle bozduğu kartı atıyorsun. Şaka falan mı bu?
Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya yazık olur adabına.Al kardeşim.
Reballing arızasında ekran hiçbir şekilde görüntü gelmez. Üslubuna dikkat et. Çip arızalarında görüntü asla gelmez ekrana. Faz arızalarında yani çip dışında gelişen durumlarda yaşanır bu söylediğin bilmiyor olabilirsin. Teknik servis değilsin neticede tamam sorun yok. Ama söylüyoruz doğrusunu yine anlamıyorsun.Dostum ikinci linke iyi bak. Adamın yazdığını aynen yazıyorum buraya. Ürun oyun esnasinda yuke binince goruntu gidebiliyor. Bazen de sorunsuz calisiyor. kör müsün? Çip arızası işte açık ve net. Daha ne uzatıyorsun konuyu? Bak bana arızalı 1050 Ti bul dedin buldum. Ayrıca birader falan hayırdır?
Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya yazık olur adabına.
Reballing arızasında ekran hiçbir şekilde görüntü gelmez. Üslubuna dikkat et. Çip arızalarında görüntü asla gelmez ekrana. Faz arızalarında yani çip dışında gelişen durumlarda yaşanır bu söylediğin bilmiyor olabilirsin. Teknik servis değilsin neticede tamam sorun yok. Ama söylüyoruz doğrusunu yine anlamıyorsun.
Doğru diyorsun dostum. Yazık ama. Doğru bilgiyi arayıp erişmek yerine sen burada ne kadar kanıtlarsan kanıtla yanlışı savunuyorlar. Yapacak bir şey yok.Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya yazık olur adabına.
Birader dedim küfür ettim sanki üslubuna dikkat et diyor.İnsan kendinden bilirmiş zaten
Üslubum yerine merak etme sen. Birader diyen ben değilim sensin. Bence sen üslubuna dikkat et.