RX570 vs GTX1050 Ti

Arada sadece 2 yıl var. Ayrıca 1650 Super GDDR6 olmasına rağmen 128 bit ve bant genişliği daha düşük onu da geçtim bellek frekansı da düşük. Sadece GDDR6 diye bir kart alınmaz. Ayrıca ben araştırdım RTX açtığına dair bir kaynak bulamadım ve sana soruyorum bu yüzden, kaynağın yoksa dediklerin anlamsız.

Arada sadece 2 yıl var. Ayrıca 1650 Super GDDR6 olmasına rağmen 128 bit ve bant genişliği daha düşük onu da geçtim bellek frekansı da düşük. Sadece GDDR6 diye bir kart alınmaz. Ayrıca ben araştırdım RTX açtığına dair bir kaynak bulamadım ve sana soruyorum bu yüzden, kaynağın yoksa dediklerin anlamsız.
Can Nvidia's GTX 1650 stay relevant when competing with the 1650 Super? Al güzel kardeşim nasıl bulamadın anlamadım. Yani yaşını gerçekten merak ediyorum şu anda. Şaka gibisin.

Ben ortalığı biraz daha karıştırayım bari. RX 5500XT 8GB 🤣

Edit: Sanıyorum bu fiyattan tavsiye ettiğim herkes almış stok kalmamış. Daha dün vardı :)

Yav ben ortalık karışmasın diye yazmadım işte, şimdi niye ortalığı karıştırıyorsun 😂

Hatta bak sen oradan bulamazsan diye ilgili kısmı kopyalıyorum senin için. ""Both the GTX 1650 and GTX 1650 Super technically support ray tracing, thanks to Nvidia’s expansion of the previously-RTX-exclusive feature early in 2019. That said, neither of these cards sports the RT cores that provide hardware acceleration for ray-tracing calculations. "
Utanmasan GTX1650 Super RX570'ten kötü bir kart diyeceksin. Ne diyeyim sana. Konuyu açan arkadaşın düşünme yetisi varsa zaten ne yapması gerektiğini anlamıştır. Daha fazla uğraşamam cidden.

Arkadaşlar siz de çok tartıştınız yorulmuş olsanız gerek 😂
Parası varsa GPU yükseltmek için RX580 yerine daha 1650 Super alır yoksa segmentinde fiyat performans devi olan RX570'i alır.
Bu arada sitenin Chromium Edge ile normal Edge yi bir tutması zoruma gitti açıkçası.

İngilizce önemliymiş değil mi? Düzenledin mesajı anında. Komik.
Birebir aynı mesajı aldım kopyaladım. @Erdinç Eren Alan 0 görmüştür. Malum böyle basit bir bilgiye erişemeyen birisi yukarıda kalan mesajları da okumayı akıl edemez diyerek. İngilizce bilmesem, saniyesinde sana bu kaynağı veremezdim bir, bir diğeri sayfanın altında kalan kısmı okuyup yine bulamazdım. Acınacak haldesin şu anda. Teknik bir cevap veremediğin için ne yapacağını şaşırmış bir şekilde abuk subuk yerlerden saldırmaya çalışıyorsun. 😄

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı