Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben yeni PC aldım ve FurMark test'i yapmaya başladım. Herhangi bir kapanma falan olmadı ama sonuçlar böyle çıktı, normal mi?
Ben bunu açıp yemek yemeye gittim dokunmadım bile.Ekran kartı fanları sürekli yavaşlayıp yükselmiş, ayrıca frekansı okunmamış acaba test sırasında bir problem mi oldu?
Eki Görüntüle 471770
Bu bana ne gibi sıkıntılara neden olabilir?Ekran kartını farklı bir bilgisayarda test eder misin? Hala fan hızı olsun problemli görüyorum.
Ben bunu bir siteden toplu olarak aldım, onlara bu sorunu söylediğimde bize MSI Afterburner programından dalgalanmayı atarsan parça değişimi yapabileceklerini söyledilerö MSI Afterburner'de bunu nasıl görebileceğimi biliyor musun? Ayrıca başka bilgisayarda test etmem zor.GPU frekansının dalgalanmasının en büyük zararı anlık donmalar ve anlık FPS düşüşlerine sebep olabilir, dediğim gibi kartı farklı bir bilgisayarda test eder misin?
Bunun için farklı bir bilgisayar da test etmesini istiyorum zaten.Bu arada CPU sıcaklığı da çok fazla, göndereceksen onu da belirtirsin. Montajı onlar mı yaptı?
Bunu kabul ederler mi?Eki Görüntüle 471795
MSI Afterburner OSD Özelleştirme Rehberi
Hepimizin kullandığı MSI Afterburner OSD Ekranı üzerinde belirli özelleştirmeler yaparak görmek istediğimiz bilgileri ekranımıza nasıl yansıtacağımızı anlatacağım. Bu bilgiye sahip olan bir çok arkadaşımız mevcut ancak bilmeyen veya ilk defa kullanacak kişiler için bir rehber niteliğinde olsun...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.