RX5700XT ASUS ROG STRIX mi? Sapphire Nitro mu?

Hocam sizin kartta bariz bir sorun var.

Zaten Asus'a güvendim başıma gelecek ne varsa geldi.

Evet red devil ve 20 dolar daha ucuz. Bunun hakkında inceleme bulamamıştım eğer varsa link atabilir misiniz ?

Buradan izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus servisi bilgisiz ve rezalet durumda.

Asus testlerde sıkıntı olmadığını söyleyip geri gönderdi karta baktklarını söyledi ne yazıkki ne yapılırki böyle bir durumda.
Hocam sürücünüz 19.9.2 mi? Benimki o çünkü. 19.10.1 sürümünde baya sorunlar var sitede de yazıyor zaten.

Daha geçen gün ROG STRIX RX 580 kullanan bir arkadaş, kartın 110 dereceye çıktığını söylüyordu.
Burada suçlu kim? ASUS mu? Yoksa? AMD mi?
beyler o adamların fanları dönmüyor ve kartın 110 dereceyi görmesi imkansız lütfen yalan söylemeyin kart 85 dereceyi geçince korumaya alıyor

Camı çıkarıyorum oynadığım zamanlarda. Sıvı soğutma önde üste takılmıyor dışarı üflüyor yukarda 2 fan ve egzoz fan içeri üflüyor. Bu şartlarda bu kadar ısınmamalı bence.

Dosya Ekleri

• IMG-20191014-WA0002.jpeg
    910,2 KB · Görüntüleme: 85
Asus testlerde sıkıntı olmadığını söyleyip geri gönderdi karta baktklarını söyledi ne yazıkki ne yapılırki böyle bir durumda.
Hocam o sıcaklık değeri hot spot vs. olabilir. Aida64'ten kontrol edebilir misiniz?
Burada GPU sıcaklığı yük altında 72-73 derecede iken Hotspot 95 derece falan oluyor normal o.
Fiyat aynı. Amazon üzerinden satın alacağım.
Birde kart çok fazla ısınıyor mu? Karttan memnun musunuz?
Ben şu anlık memnunum. Kasa CoolerMaster MB511. Ekran kartı tam yük altında 72-73 derece de çalışıyor ama bu sıcaklıklarda çalışırken fan hızı yüzde %40-%45 arası seyrediyor. Fan hızını %50-55'e alırsanız geçmiyor 70 dereceyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…