Çözüldü RX5700XT sistemden görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Casper.72

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir PC topladım fakat ekran kartımdan görüntü alamıyorum.
Anakart H210 PRO MSI.
Ekran kartı RX5700 XT Nitro +
600W PSU.
Anakart üstünden görüntü alabiliyorum.
DDU ile bütün driverları güvenli modda sildim fakat bir türlü ekran kartı üstünden görüntü alamadım. Benim evde bulunan RX580'i taktım görüntüyü alabildim. Sorun driverlarda mı yoksa RX5700 XT'de sorun olma ihtimali var mı?

Çözüm
Dönüştürücü ile tekrar dener misin?
Sonuç aynı
Ben yine herhangi bir tablo göremedim. Rma oranlarında Sapphire ile diğer markalar arasında ya fark yok ya da daha az. Kendisi son 10 sene demiş bunun 2019'da çıkmış RX 5000 serisini direkt olarak bağladığını düşünmüyorum. AMD'nin son RX 6000 serisi kartlarının lansman modelleri dahi Sapphire.

Eki Görüntüle 795679

Yani sizi anlayamıyorum. Hadi bir hatta yaptık driver Sapphire'in dedik sizin üstüne gidip hatta yaptınız demenizin benim sorunumun çözümüne bir katkısı yok lütfen eğer yardımcı olabilecek bir fikriniz yoksa tartışmaya devam etmeyin.
Ekran kartımı serivise gönderdim İncehesap'tan satın aldığım için İncehesap müşteri hizmetleri ile görüştüm bana isterseniz PC nizi yollayın arkadaşlar cihazı incelesin size geri dönüşte bulunsun dediler bu olayı aynı duruma düşebilecek arkadaşlar için söylüyorum. İncehesap teknik servisinden aradılar PC'ninde incelenmesini istersem 25 dolar+KDV ödemem gerekiyormuş. İncehesap servisine gönderirken aklınızda bulunsun.
Cihaz servis tarafından iadeye gönderildi yakında incehesapttan para iadesi olarak alacağım.
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı