RX5700XT vs RTX2070S

isimbulamiyorum

Kilopat
RX5700XT ve RTX2070S modelleri arasında kararsız kaldım. Performans olarak aynılar ancak arada fiyat farkı çok. RTX2070S'in aradaki fiyat farkını vermeye değecek bir özelliği var mı? Siz hangisini tercih ederdiniz?

RX5700XT ve RTX2070S modelleri arasında kararsız kaldım. Performans olarak aynılar ancak arada fiyat farkı çok. RTX2070S'in aradaki fiyat farkını vermeye değecek bir özelliği var mı? Siz hangisini tercih ederdiniz?
Kullanabiliyorsun mesela en büyük fark. AMD şu ara GPU konusunda sıkıntılı.

RX5700 XT ekran kartında çok fazla driver sorunu yaşayan var. Son güncellemede sorunlar çok azaldı deniliyor. Kafam rahat etsin sorunlarla uğraşamam diyorsan 2070S almanı öneririm. Fakat bütçen yoksa 5700XT çok daha iyi bir seçenek olur tabii.

Ayrıca bu kartı almak yeterli olmuyor ilk önce power değiştirmen gerekiyor.
Min. 600, önerilen 650W PSU istiyor.
Ramin 8GB onu 16 yap ki darboğaza mağruz kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…