RX580 4GB vs 8GB

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1050 Tİ modelinin 2 GB olan modeli yok, 2 GB olan 1050.
Baktım, hakikaten bulamadım :oops:

Sonuçta "hâlâ 2GB kartlar satılıyor" argümanım doğru, sedece Tİ değil.;)
4GB hafıza 1080p için bence yeterlidir.

Not: Ucuz bulunursa Rx480 de alınabilir 1080p için. Çok bir fark yok aralarında.

Tamam madem anakartta sakınca yok diyorsunuz. Msi Gaming X RX 480 8 GB modeline karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 580-480 modelleri GTX 1070 modelinin rakibi değil doğal olarak performansı böyle olması son derece doğal. Üst seviye Nvidia modellerine rakip olacak kartlar Vega mimarili kartlar olacak.

Anakartı değiştirmen sana bir şey kazandırmaz.

RX 580-480 modelleri GTX 1070 modelinin rakibi değil doğal olarak performansı böyle olması son derece doğal. Üst seviye Nvidia modellerine rakip olacak kartlar Vega mimarili kartlar olacak.

İşte seni bu yüzden destekliyorum çok doğru konuşuyorsun AMD rakibi olarak görüyor ama [emoji23]

Bir sorum daha var. Ekran kartını vatan bilgisayardan almak zorundayım. Ve vatanda rx480 1334TL gtx 1060 da aynı fiyatta hangisi daha performanslıdır.

Bir sorum daha var. Ekran kartını vatan bilgisayardan almak zorundayım. Ve vatanda rx480 1334TL gtx 1060 da aynı fiyatta hangisi daha performanslıdır.

RX 480 8GB daha iyidir ve ileriye dönük bir kart ileride belki DX11 batacak şu an DX9 gibi ileride de VULKAN ve DX12 olacak yani RX480 alman daha iyi olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı