RX580 8 GB satılıp yerine ne alınır?

Saç kurutma makinesini en düşük ayarda çok yakın olmayacak bir mesafeden işlemci fanına doğru tutun ve aynı zamanda fanı küçük hareketlet ile sağa sola hareket ettirin fan ayrılacaktır.

Benim tercihim GTX1660 Super alıp işlemcinin üzerinde oynamak tabii doğru fiyata bulursanız

CS:GO, Valorant falan en düşük 60 FPS'de oynatacak ekran kartını 1000 TL civarına al, kalan parayla da Xbox Series S al.

Konsol almak gibi bir düşüncem yok vallahi.

Sahibinden var girip fiyatlara bakabilir. O ekran kartının ederi de belli. Dediğim gibi alan enayi bulursan getir bir de biz bir şeyler satalım.

Bakıyorum oradan zaten.
Saç kurutma makinesini en düşük ayarda çok yakın olmayacak bir mesafeden işlemci fanına doğru tutun ve aynı zamanda fanı küçük hareketlet ile sağa sola hareket ettirin fan ayrılacaktır.
Düşündük ama yapmadık açıkcası.

İşte aradığım yorum. Hocam sizi tebrik etmek isterim bir Xbox Fan'ı olarak. En yaratıcı yorum sizde bence.

Hocam ben pek tek oynamaktan zevk almıyorum arkadaşlarımla hep PC'den o seviyede bir oyuncu değilim LoL falan oynuyorum çok fazla.

O fiyata alan enayi bulabilirsen RX5500 XT veya 1650 Super ikisi de olur. 5500 lira veren arkadaş o fiyata 1660 Super alabilir.

Hocam genellikle madencilik yapanlar bu paraya aldığı için enayi olmuyorlar. Hatta şu anki piyasa için ortalama bir fiyat.
Çok oyun oynuyorum iki ekran kullanıyorum, geçici kart ne kadar ihtiyacını karşılar merak ediyorum.
2. ekran kartı nedir?

Yanlış okumuşum. Bence satın, sonra da 1030 veya RX550 alın. Stok sorunları bitince çok daha iyi ekran kartı alırsınız.

Stok sorunu ne zamana biter, aldığım ekran kartından pişman olur muyum? Açıkcası kafam karışık.

Stok sorunu ne zamana biter, aldığım ekran kartından pişman olur muyum? Açıkcası kafam karışık.

1650 Super ve 1660, RX580 denginde kartlar. Stok soruları ilkbahar sonu ya da en geç yazın çözülür. Alacağınız karttan neden pişman olasınız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…