RX580 8 GB satılıp yerine ne alınır?

Arkadaşlar bende anakart işlemci geliştirmek istiyorum fakat işlemci ile stok fan birbirine termal macundan ötürü vakumlanmış bilgisayarcı güvendiğim bir abimle denedik çıkartamadık, eğer zorlar isek işlemci pimlerinin zarar görebileceğini söyledi.
Saç kurutma makinesini en düşük ayarda çok yakın olmayacak bir mesafeden işlemci fanına doğru tutun ve aynı zamanda fanı küçük hareketlet ile sağa sola hareket ettirin fan ayrılacaktır.

CS:GO, Valorant falan en düşük 60 FPS'de oynatacak ekran kartını 1000 TL civarına al, kalan parayla da Xbox Series S al.

Konsol almak gibi bir düşüncem yok vallahi.

Sahibinden var girip fiyatlara bakabilir. O ekran kartının ederi de belli. Dediğim gibi alan enayi bulursan getir bir de biz bir şeyler satalım.

Bakıyorum oradan zaten.
Saç kurutma makinesini en düşük ayarda çok yakın olmayacak bir mesafeden işlemci fanına doğru tutun ve aynı zamanda fanı küçük hareketlet ile sağa sola hareket ettirin fan ayrılacaktır.
Düşündük ama yapmadık açıkcası.

O fiyata alan enayi bulabilirsen RX5500 XT veya 1650 Super ikisi de olur. 5500 lira veren arkadaş o fiyata 1660 Super alabilir.

Hocam genellikle madencilik yapanlar bu paraya aldığı için enayi olmuyorlar. Hatta şu anki piyasa için ortalama bir fiyat.
Çok oyun oynuyorum iki ekran kullanıyorum, geçici kart ne kadar ihtiyacını karşılar merak ediyorum.
2. ekran kartı nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı