RX580 FPS düşüşü

İ5 2500K

Kilopat
ASUS RX580 var. Oyunlarda çok drop yiyorum, yani LOL'de bile TF'lerde 30-40 FPS'lere düşüyor. GTA 5'de ne yapsam yapayım 40-50 FPS alıyorum ayarları Ultra düşüğe aldım, yine sonuç değişmiyor ve FPS drobu oluyor. Hatta uzakları pixel pixel görüyorum, o kadar düşürdüm ayarları. Diğer oyunlarda da fazlasıyla FPS drobu oluyor, hatta atıyor oyundan. Yardım ederseniz çok memnun olurum, iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Hakkımda" kısmımda yazıyor ama yinede yazayım aşağıya
AMD RYZEN 5 1600 AF
8GB 3000 MHZ RAM
600W COOLER MASTER PSU

AMD RYZEN 5 1600 AF
8GB 3000 MHZ RAM
600W COOLER MASTER PSU
dostum bu donanımlar oldukça birbiri ile uyumlu drop yapmaz kullandığın depolama birimini gözden geçirmeni tavsiye ederim

dostum bu donanımlar oldukça birbiri ile uyumlu drop yapmaz kullandığın depolama birimini gözden geçirmeni tavsiye ederim
240gb ssd,
500Gb 5400rpm hdd
var depolama olarak.
Dostum bu donanımlar oldukça birbiri ile uyumlu drop yapmaz kullandığın depolama birimini gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Ama GTA'da normal değil 50 40 FPS almam. Ayarları o kadar dusurdum oyunun kalitesi çok kötü acaba ekran kartı arızalı olabilir mi? Eskiden cızırtı geliyordu artık daha çok cızırtılı ve seslı ötüyor nedense çok sinirim bozuluyor.

dostum ayar düşürmen daha çok fps kaybın olur şöyle söylim ben 50 tl ye aldığım işlemci ile gta 5 50 minimumda 60 fps oluyor ama ultra 75 85(rx570) oluyor ayar düşürme kısacası msi afterburner kur tüm herşeyin gözükmesini sağla bak bakalım kaç watt güç çekiyor bendede drop sorunu oluyordu oyunu başka cihaza kurdum düzeldi ama şunu diyebilirim 20 yıllık hdd bile kursan gta o kadar drop yapmaz büyük ihtimalle bir parçada sıkıntı var büyük ihtimal ekran kartı

Aynen olabilir başka oyunlarda çok drop yiyorum ve CS'de en yüksek ayarlarda bazen kasıyor ve 75 FPS alıyorum LOL'de TF'lerde 10 20 FPS'lere düşüyor.Hatta bazı oyunlar lobide öyle bir donuyor ki PC'yi kapatmaktan başka çarem kalmıyor.

senle empati yapıyorum ben olsam önce pırıl pırıl bir format sonra 5400rpm olana oyun kurmam hala devam ettiği taktirde ekran kartından başlayarak deneme yanılma ile uğraşırım başka birinin kartı ile denerim vs vs kolay gelsin hocam

AMD RYZEN 5 1600 AF
8GB 3000 MHZ RAM
600W COOLER MASTER PSU
"Hakkımda" kısmında yazıyor olması beni ilgilendirmiyor, tık tık yapıp bakmak zorunda değilim. Sizin akıl edip yazmanız gerekirdi. Neyse, temiz bir windows kurulumu yapmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…