RX580 sistem düşük FPS

Erkan TOPAL

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, herkese bu platformda yeniyim sizlere bir sorum olacaktı. Bilgisayar sistemi ile alakalı olarak kendim teknik olarak fazla bilgiye donanıma sahip değilim.

Sistemim
İşlemci Ryzen 3 3100
Ekran Kartı ASUS RX580 8 GB 256 Bit
RAM Patriot 2x8 16 gm RAM 3000
Anakart Gigabyte B450
Kasa Corsair 550W

Soruya gelirsek GTA 5, PUBG Mobile, Mafia 2, PUBG Lite vb. oyunlarda sürekli bilgisayarım ağır kare hızı çok düşük seyrediyor. Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

Ekran kartının sıcaklıkları nedir? Driver sorunu olabilir diye düşünüyorum. ASUS veya AMD'nin sitesinden en güncel driver'ları yükleyip DDU ile silip yüklemeyi deneyin.

Afterburner değerlerinizi paylaşın bir de anakartta 4 tane RAM slotu varsa birisinin 2'ye diğerinin 4'e takıldığına emin olun.
Ekran kartının sıcaklıkları nedir? Driver sorunu olabilir diye düşünüyorum. ASUS veya AMD'nin sitesinden en güncel driver'ları yükleyip DDU ile silip yüklemeyi deneyin.
böyle gösteriyor fakat hareket ederken sağa sola dönerken sürekli ağır hafif görsellerde titremede oluyor

Dosya Ekleri

• gösterge.jpg
    gösterge.jpg
    410,7 KB · Görüntüleme: 50
  • gösterge.jpg
    gösterge.jpg
    410,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı