RX580 sistem nasıl?

Merhaba, evet bütçem düşük bunu biliyorum ancak 1 senede bayramlarla, harçlık biriktirerek falan anca biriktiriyorum.
Şu an araba oyunları için kullanacağım ancak elime para geçtikçe geliştirdiğimde asıl bilgisayarım yaparım.

Xeon X3430 modlu(2.el)-200TL
2x4 DDR3 RAM(2.el)-350TL
H55 anakart(2.el)-650TL
120GB SSD(sıfır)-265TL
Cooler Master 500W(2.el)-450TL
Kasa bende var.
RX580 8 GB(2.el)-1800, 1900TL.
İleride HDD aklımda böyle bir sistem var.

İslemciye yardimlarla O.C yapacağım böylece darboğaz olacaksa bile olmaz.
Bu sistemde ETS 2, asseto ve Forza oynamak için kullanacağım. Şu anki özellikleri: i7-10510U, MX130 2 GB laptopumdan iyi FPS alır değil mi?
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minimum 4C/8T bir işlemciye bakılmasının daha iyi olacağını düşünmekteyin.
Bellek 2x8 GB olursa daha iyi olur sonra başka oyunlar denemek isterseniz bellek sınırlamasına takılmazsınız.
Windows kurulacak SSD minimum 240 GB olmalı çünkü bazı programlar sadece Windows'un bulunduğu C sürücüsüne kurulabilmekte.
PSU alırken sertifikasına ve güç verinliliğine dikkat edin.
Ekran kartı rahatlıkla birçok oyunu acabilecek güce sahip.
HDD alırken SATA 3.0 7200 RPM altına inmeyin

Minimum 4C/8T bir işlemciye bakılmasının daha iyi olacağını düşünmekteyin.
Bellek 2x8 GB olursa daha iyi olur sonra başka oyunlar denemek isterseniz bellek sınırlamasına takılmazsınız.
Windows kurulacak SSD minimum 240 GB olmalı çünkü bazı programlar sadece Windows'un bulunduğu C sürücüsüne kurulabilmekte.
PSU alırken sertifikasına ve güç verinliliğine dikkat edin.
Ekran kartı rahatlıkla birçok oyunu acabilecek güce sahip.
HDD alırken SATA 3.0 7200 RPM altına inmeyin
Hocam işlemci için şuanlık Rx580i destekliyecek en uygunu seçtim fiyattan dolayi.
Eğer Belleği uyguna getirebilirsem bende 2x8 almak istiyorum olmadı ilerde 4ü satar 8 alırım.
SSD olaraktan 2.el aynı veya yakın fiyattan 240 bulabilirsem ikinci el bulamazsam 120GB alıp birde HDD alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı