Bilgisayarım eskiden takır takır oyun oynatırdı. Şimdi bir oyuna girsem ekran donuyor ve kulaklıktan cızırtı sesi geliyor kulağı sağır edecekmiş gibi. Bunun sebebi ne olabilir? Sistemim i3 9.nesil, RX580.
Bilgisayarım eskiden takır takır oyun oynatırdı. Şimdi bir oyuna girsem ekran donuyor ve kulaklıktan cızırtı sesi geliyor kulağı sağır edecekmiş gibi. Bunun sebebi ne olabilir? Sistemim i3 9.nesil, RX580.
Hocam ekran kartının ilk sahibi misiniz? Ekran kartında da termal macunlar bulunuyor. Kontrol ediniz. Onun dışında işlemciye de aynı işlemi uygulayabilirsiniz.
İşletim sisteminiz nedir? Öğrenirsem stabil driver önerisi yapabilirim. Belki problem driver'dadır.
Hocam ekran kartının ilk sahibi misiniz? Ekran kartında da termal macunlar bulunuyor. Kontrol ediniz. Onun dışında işlemciye de aynı işlemi uygulayabilirsiniz.
İşletim sisteminiz nedir? Öğrenirsem stabil driver önerisi yapabilirim. Belki problem driver'dadır.
Hocam aynı sorun bende de oluyordu ben formatla çözdüm bı defa daha başıma geldi Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edin belki ekran kartınız devre dışı kalmıştır ben böyle çözdüm ramleriniz kısıtlanmış olabilir
Arkadaşlar, rehberime hoş geldiniz. İlk rehberim olduğundan dolayı biraz acemiyim, şimdiden sizlerden özür dilerim. Konumuza gelecek olursak; OCCT ile stres testi nasıl yapılır? Konumuz güç kaynağı testi olacaktır. Güç kaynağı testi nasıl gerçekleşiyor? Peki gelin buna bakalım. Ekran kartınızı...
Depolama aygıtınızın performansını ve çıkabileceÄi hız deÄerlerini test etmek istiyorsanız makalemizde anlatıyoruz. Bilgisayarımızı hızlandırmak için
www.technopat.net
Formattan hemen sonra Windows arka planda sürücüleri kurabiliyor. Ve bu soruna neden olabiliyor. Tavsiyem: Sürücüleri temizleyip temiz sürücü kurun. Son aşamada interneti kesin.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Temizleme ve termal macun bakımı gerekli. Muhtemelen macununuz kurumuş ısıdan dolayı böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz. Speccy indirip sıcaklığınızı kontrol edin. Mümkünse hem işlemcinize hem ekran kartınıza termal macun bakımı yaptırın.
Sıcaklık değerlerinizi oyun içi ve dışı olarak atarsanız sevinirim.